Bârfe amare, triste tare. Au pierdut alegerile și s-au luat la bătaie

Mare panaramă mare și cu alegerile astea parlamentare. Rezultatele le știți, nu mai insistăm. Vrem doar să vă povestim despre un fapt uluitor petrecut la liberarii din Podu ăl Roș. Ei, cică după aflarea rezultatelor, tinerii din filială s-au luat la bătaie. Nu, nu e o formă plastică de exprimare, ci e crudul adevăr: s-au bătut la propriu între ei. Numele nu vrem să le dăm acum, că i-am pune într-o postură și mai rușinoasă. Mai ales că vorbim de o recidivă, la penelul ieșean fiind scandal și după alegerile din vară. Păi, băi flăcăi, nu spuneați voi că sunteți viitorul frumos al țării, băieții deștepți, de asfalt, care vor duce România înainte? Nu, se pare că nu sunteți voi. Curioși suntem dacă împotriva scandalagiilor se va lua și vreo decizie pe linie disciplinară.

Lista marilor învinși de la parlamentare: Alegerile astea generale au însemnat și retragerea la depou, cel puțin temporar dacă nu chiar definitiv, a unor foști parlamentari. De exemplu, domnul Huașdea și-a luat-o în freză la Neamț și-a redevenit pieton. Dom’ doftor Zurlea a pariat gresit la București și a pierdut, la fel ca madama cu Camelii a pemepeului ieșean. Și ea a ieșit din peisaj. Traseistul senator Nelu Agrigoriței a fugit în munții Vrancei sperând ca de-acolo să fie retrimis în Legislativ. Ghinion, Agrigoriței a fost trimis acasă. Dar poate cel mai trist sfârșit l-a avut doamna senator Miaela, căreia liberarii i-au făcut o surprinză neplăcută: n-au mai votat-o. Asta e, cei care aveți meserii, reveniți la ele, ceilalți stați pe fază poate pică niște sinecuri.

Acest proaspăt deputat nu-și mai vede lungul nasului: Cică înainte de alegeri, căci scorul pe Iași era nasurliu rău, Vărujan i-ar fi cerut lui Tări, ca în cazul în care nu intră, să-l pună secretar de stat pe la vreun minister. Din fericire pentru el, Vărujan a intrat ca dipotat, iar acum cică și-a sporit pretențiile. Nu mai vrea nimic altceva decât un post de ministru plin în guvernul ce va să vie în câteva zile. Omul nostru a uitat de emoții, a uitat și de rușinea faptelor din vechile mandate de ministru, iar acum vrea iar să se cocoațe în jilțul din Palatul Victoria. S-ar putea să-i mai meargă încă o dată figura, pentru că alde Tări oricum nu prea au nume sonore pe care să le propună pentru viitorul guvern. Stăm pe fază și monitorizăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *