Bârfe bune, aromate – sincere și-adevărate

Filmul „Ador pozele mele VIP” rulează zilnic la Cinema Aeroport
Cândva, un cetățean a murit pe malul unui râu, de foame și sete, holbându-se la ce frumos arată în oglinda apei. Îl chema Narcis, de unde și problema numită de medici narcisism. Dom’le, orice șef vrea să se vadă pozitiv prin ziare, mai ales dacă este ales prin vot de bobor. Logic. Șeful Cejăului și șeful aerohaltei și-au pus pozele în incinta aerportului, să le vadă orice potențial votant care ia avionul. Logic și asta. Pesedeaua a făcut scandal în plen. Iar logic, că de-aia există opoziție. Pozele s-au scos, logic din nou. Ce ne masacrează logica, este unde au ajuns nește poze mari și frumoase. Taman în salonul ”VIP” al aerohaltei. Mariusică, lele, acolo te întâlnești matale cu un invitat de onoare, mai bei o cafea, mai semnezi un contract. Ăia nu te votează, mai ales că încă nu catindezi la nimica. Sau îți place să te vezi semnând contractul pentru lucrările la noua pistă? Oare te gândești vreodată că banii ți i-a lăsat conu’ Simi?

Cine a prins aripi ca să zboare din schemă
După ce Crin s-a lepădat de USL și a luat-o pe drumul lui, chit că duce la vale, leberalii s-au scuzat de rezultatele proaste la evroparlamentare zicând că nu au știut cum să explice publicului ruptura. Pariem că de fapt e oleacă altfel și că pesedeaua îi face în sânge când e vorba de transmis mesaje și de explicat schimbări? Se tot zic bârfe cam adevărate pe holuri că șefii de la aerohaltă și ulițele județene, ambii leberali, puși în 2012, o să zboare din schemă. În bloc-starturi ar fi doi foști: Rebegitu’ la haltă și Stoichiță la ulițe. Niciunul nu are carnet roșu de partid, nici galben sau violet. Niciunul n-a fost înjurat de presă că a furat sau altceva. Cam asta este cu comunicarea. Lumea te crede dacă pui în funcții profesioniști, nu oameni de partid. Simplu, nu?

Cum ar putea să fuzioneze niște pitici fără lipici
Că tot vorbim de leberali, cică fuziunea cu Pierdele scârțâie de la bun început. Micul Führer vorbește cam singur la etajul întâi de pe Ștefan cel Mare, cam la fel de singur ca și Avoevodiței în Podu Roș. Ei între ei se au ca mâța cu șoarecele și nu se înghit nici să-i pici cu ceară. Hai, că peste asta treci, dacă este orden de sus. Dar ce te faci cu felealele? Aia leberală tocmai se sparge în bucăți, aia portocalie e vraiște. Un prim test de unitate va fi la viitoarea ședință a CL. Nu degeaba au scos leberalii la înaintare proiectul de replantare a bulevardului. Nu că nu mai pot ei de dorul teilor, ci să vadă cum votează colegii portocalii. Ei, dar cică dezamăgirea va fi cruntă. Am numărat deja vreo 2-3 portocalii care vor vota ferm contra leberalilor. Faină fuziune, ce mai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *