Exorcistul de la Tanacu nu s-a reabilitat! Traieste ca o stafie intr-o padure, dupa ce a fost alungat din sat!

Dupa ce a iesit din inchisoare, preotul Corogeanu, acuzat ca ar fi supus o maicuta la un act de exorcizare care a omorat-o, si-a promis ca va construi o biserica in memoria ei. Acesta nu s-a putut apropia insa de satul unde s-a intamplat nenorocirea.

Cazul de la Tanacu a ajuns subiect de film, si chiar unul premiat, facut dupa un caz real in care s-au reflectat obiceiurile de Evul Mediu pe care le aplicau calugarii. Totul a plecat dupa o tragedie petrecuta in 2005, de care a auzit o lume.

Preotul Daniel Corogeanu a incercat exorcizarea maicutei Irina Cornici despre care credea ca este posedata, doar ca femeia si-a dat duhul la scurt timp. In tot acest timp, Corogeanu a sustinut ca rastignirea pe cruce a maicutei nu a fost cauza decesului si s-a aparat prin toate mijloacele posibile. Judecatorii l-au condamnat la sapte ani de inchisoare, insa tot magistratii l-au eliberat conditionat, in 2011, moment in care preotul a facut o promisiune in amintirea femeii decedate.

Mai precis, el a sustinut sus si tare ca ridica o manastire in memoria femeii. Acest lucru nu doar ca nu s-a intamplat, dar preotul a avut de furca cu furia oamenilor din comuna Zapodeni (Vaslui), unde sta acum, nu l-au putut ierta pentru ce a facut.

“Preotul nu mai indrazneste sa iasa din padure, dupa ce a fost alungat de sateni. Are o casa in varful dealului, dar coboara de-acolo foarte rar”
, a povestit un angajat al primariei din Zapodeni. Aceeasi sursa povesteste ca preotul are in continuare “priza” la maicute, si nu traieste ca un sihastru, asa cum s-ar gandi multi.

Anul trecut a iesit la iveala un amanunt absolut socant despre moartea maicutei Irina Cornici, dupa ce unul dintre medicii care au facut autopsia ei a declarat ca femeia ar fi murit de fapt din cauza unei supradoze de adrenalina, substanta injectata de catre medicii de pe ambulanta, cei care au sosit s-o salveze pe maicuta.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *