Bârfe din societate, sunt noi, nu reşapate

Vânzoleală mare la un partid microscopic: Zilele astea fost-a vânzoleală mare la pierdelei. Nu ne întrebați de ce, că și pe noi ne-a mirat de unde atâtea pasiuni într-un partid atât de mic. Bine, că vânzoleala a fost cam degeaba, dar tot s-au zis câteva chestii interesante. De exemplu, că mega-ultra-giga-terra referendumul pentru darea jos a lui dom’ premare are toate șansele să nu se mai facă. Motive ar fi multe. Unul, că până acum n-a semnat mai nimeni din cei care mai trec pe la sediul pierdeleului și aproape sigur nu se vor putea strânge destule semnături pentru convocarea referendumului. Chestia că sunt prioritare semnăturile pentru Claudiu Ionescu e zisă doar așa, să fie un motiv. Apoi, unii și-au făcut calculele și au ajuns la concluzia că referendumul ar face mai mult rău decât bine. În al treilea rând, la partiduleţul ăsta sunt deja mai multe probleme de autoritate în filiala. Cei de la şefie nu prea se înţeleg între ei, mai ales după intrarea în filială a fostului prefect stripper. Cam multe probleme pentru un partid de buzunar, nu? Urmărim fenomenul şi vă ţinem la curent şi cu alte bârfe.

Mişcări periculoase la o întreprindere mamut: Informaţii enteresante de la cea mai mare fabrică din Iaşi, aia americănească din coasta Iaşului, care apare pe primele locuri în topuri la cifra de afaceri şi la profit. Cică fostul director, americanul Gion, a tulit-o în Luxemburg, unde lucrează tot ca director. În locul acestuia, la fabrica de lângă Iaşi, a fost adus un românaş din Tomeşti. Ăsta ar fi mărit volumul de muncă la pălmaşii din întreprindere. Omul a mărit şi salariile, aşa cum se făcea în fiecare an, numai că acum majorările s-ar fi făcut în urma unui test grilă şi nu pe baza performanţelor la locul de muncă. Gion ar fi revenit luna asta în fabrică, dar doar ca să ia cu el în Luxemburg un manager de-al nostru. Iar cea mai tare bârfă e că o parte din utilaje au fost mutate în Ciaina pentru ca producţia pentru piaţa asiatică să se producă acolo, local. Asta e cea mai nasoală bârfă, dacă se va întâmpla aşa înseamnă că o parte din pălmaşii de la compania ieşeană vor rămâne pe drumuri.

Agitaţie cât casa la leberali şi pierdelei: E fierbere mare la leberali şi pierdelei. La sfârşitul lunii, la noi ar urma să vină toţi parlamentarii acestora formaţiuni, în frunte cu şefii Claudiu Ionescu şi Bazil Buldog. Oficial, scopul întâlnirii e acela al stabilirii acţiunilor comune şi a agendei pentru noua sesiune parlamentară. Adevăratul motiv e însă altul. Să vadă cum naiba să pună batista pe ţambal la filialele din ţară unde există scandaluri mari între leberali şi pierdelei. Nu de alta, dar alegeri sunt aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *