Bârfe recente și incandescente: Și singură, și abandonată

Și singură, și abandonată

Măi să fie, ce ghinion pe Alinuța, fosta vorbăreață a domnilor cu caschetă de la județ. Unchiul ei, Zac Braconierul, a vrut s-o aibă aproape, la serviciul unde îți faci carnet de mers pe 4 roți. Așa că a înscris-o la concurs pentru post de ofițereasă, singurul din zonă. Ar mai fi vrut și alții, dar unchiul Zac le-a transmis doritorilor să stea cuminți și să se uite la un desen animat ceva, ca să le treacă supărarea. Alinuța s-a dus în Capitală unde a dat concursul fără concurenți pentru ea. Vă dați seama că n-avea cum să iasă pe locul doi. Numai că, după vreo trei săptămâni de petreceri și chiuieli, a venit bomba: s-a anulat concursul, din cauză de comisie cu incompatibilități. Ca la noi. Acum Zac pregătește cu mâna lui niște desene animate mai atractive și mai lungi pentru viitorii concurenți ai nepoțelei.

Lovitură de imagine în partidul buburuzelor

Cele mai fierbinți și recente discuții pe scena politică au ca subiect fuziunea lui Băse cu Unepere. Un fel de împreunare de buburuze cu puncte negre și niciunul alb. Ce-o ieși vom vedea, căci marinarului nu i-a murit încă bursucul politic. Numai că fuziunea asta are un anume impact la noi la Iași. Petrică Grămadă e cel mai fericit căci va fi El Lidero peste buburuze. Însă, noi am auzit că necazul cel mare s-a prăbușit peste gheneralul Ghiță de la Iași, șeful pe județ al partidului gheneralului Izmană care a ieșit oricum total din decor, din cauze de imposturi și plagiate. Cică Ghiță e lovit puternic în orgoliul de gheneral și umblă prin mall să cumpere geamantane încăpătoare ca să-și ia tălpășița. O face discret, ca să fie o lovitură de imagine pentru Băse la Iași, că cică ar coti-o obligatoriu la stânga. Asta, dacă n-or fura hoții peste noapte indicatoarele.

S-a măritat o pițipoancă

Poate vă amintiți de o pițipoancă din Iași care a parcat mai an cu Porsche Cayenne-ul din dotare, la Palas Mall pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilități, de a ajuns vedetă națională de can-can. O cheamă Adrenalina și acel Porsche a fost făcut praf de curând undeva prin Franța, că doar are mă-sa de unde scoate lovele. Adrenalina are acum un Merțan, dar și un tovarăș de viață, căci cică s-a fi măritat. Cine-o fi luat-o cu tot cu neuronul din dotare poate să zică bogdaprosti, că are ce avere să pape. Mama pițipoancei face bani grei cu o făbricuță care produce la Iași case de lemn pe care le asamblează în Franța. Fătuca ei stă cu ea la Paris și toacă banii că e plictiseală mare pe lumea asta și nu prea mai e mare lucru de făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *