„Bebeluşa” Oana Ioniţă şi-a vândut naşterea la TV

Însărcinată în şapte luni, Oana Ioniţă, cunoscută ca “bebeluşa” Oana, a semnat un contract de exclusivitate cu postul Euforia TV. Nu pentru vreo emisiune, ci pentru difuzarea primelor imagini cu fiul ei, care se va naşte în luna martie.

A devenit o modă printre vedetele autohtone să semneze contracte cu posturile de televiziune care să difuzeze imagini din viaţa acestora. Unii îşi vând nunţile, divorţul, botezul sau chiar amantlâcurile. Iar din asta se fac bani mulţi.

O sumă frumuşică va primi şi Oana Ioniţă de la Euforia TV, singurul post de televiziune din România care va transmite imagini cu fiul balerinei şi al tenorului Florin Budnaru. Conform unor surse din anturajul blondinei, pentru cei 5.000 de euro pe care i-a primit, ea va lăsa camerele de filmat să pătrundă în rezerva sa din spital imediat după naştere. În plus, se vor înregistra imagini din camera copilului, iar transmiterea botezului micuţului care va veni pe lume în primăvara aceasta va fi tot o exclusivitate marca Euforia.

(sursa: www.libertatea.ro. Detalii AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *