Teodora Tompea, o vedetă high definition. Frumuseţile digitale ale Iaşului

TompeaDigi24, cel mai arătos post de televiziune, cu mulţi bani băgaţi în tehnică şi decoruri, este la fel de ochios şi în ce priveşte vedetele sale feminine. Ieşencele Ligia Munteanu şi Teodora Tompea fac parte din această elită a esteticii de platou, oferind telespectatorilor şansa de a viziona în direct frumuseţea tipic moldovenească. Iar dacă transmisa e şi HD, cu atât mai mult rămâi mut în faţa nurilor celor două jurnaliste care şi-au clădit o faimă binemeritată. Oameni fiind şi noi, am căutat să fim în preajma lor şi am avut prilejul de a surprinde un scurt dialog între noile dive de la Digi, purtat într-o cafenea bucureşteană.

Ligia Munteanu: Teo, dragă, iar ai întârziat. Dacă nu veneai în următoarele cinci minute, plecam. Doar ştii că am emisiune în jumătate de oră. S-a răcit şi cafeaua, zău!
Teodora Tompea: Scuză-mă, Ligia, doar ştii că lucrurile importante au nevoie de timp. Iar machiajul meu chiar e un lucru important!

Ok, te iert. La urma urmei, am lucrat la TVR şi ar trebui să fiu obişnuită cu vitezele de reacţie de la nivelul melcului. Ei, dar să nu mai vorbim de bugetarii ăştia prăpădiţi şi să ne concentrăm pe binefacerile trusturilor private de media. Prin urmare, poţi să mă împrumuţi cu nişte bani până la salariu?
Uff, tare mult aş fi vrut să te ajut, dar tocmai am fost în mall şi tu ştii ce înseamnă asta, nu?

Că lucrurile importante n-au nevoie doar de timp, ci şi de bani?
Exact! Dar, bine, dacă îmi vei cere o sumă rezonabilă, probabil că nu te voi putea refuza.

Nu, lasă, hai să nu mai vorbim despre bani. Femeile de succes nu trebuie să aibă astfel de discuţii. Iar o prietenie şi colegialitate ca ale noastre merită mai mult. De pildă, de ce nu mi-ai arătat niciodată fluturaşul tău de salariu? Glumesc, stai jos! Hai să mai luăm o cafea.
Nu, eu o să cer un ceai. Sunt deja la a treia ceaşcă de cafea şi nu vreau să apar încordată pe sticlă.

Arăţi foarte bine, nu-ţi mai fă probleme. Amândouă arătăm excepţional. Uneori, chiar mă gândeam că e păcat de faptul că doar abonaţii la rds ne pot vedea. La TVR era mai bine din punctul ăsta de vedere, aveam acoperire naţională.
Nu vreau să fiu rea, dar audienţa TVR e chiar mai mică decât cea pe care o avem acum la Digi. De aceea, eu zic să nu ne mai plângem şi să ne pregătim de emisiune. Mă duc să mă aranjez, vii şi tu?

Hm, mi-am adus aminte de vremurile bune de la TVR. Chiar mi-a dat o lacrimă. Dar nu-i nimic, iese la machiaj. Hai, la treabă. Ştirile importante nu te lasă să pierzi timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *