“Beleaua” in actiune! ASA a devenit Adrian Corduneanu liderul celei mai temute grupari din Moldova

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, a “muncit” mult ca sa ajunga la conducere, iar faptul ca da bine cu pumnul a constituit un avantaj.

Corduneanu, caruia i se mai spune si “Beleaua”, se antreneaza de ani buni la sala de forta si la sacul de box, iar in prezent are o directa foarte puternica, dupa cum se poate vedea din imaginile prezentate de CANCAN.ro. “Beleaua” da cu sete, iar partenerul sau in ring ii face fata cu greu.

Adrian Corduneanu (stanga) da bine cu pumnul

Adrian Corduneanu (stanga) da bine cu pumnul

Plin de tatuaje, Adrian Corduneanu stie sa se bata, insa este departe de a egala performantele frateleui sau, care a fost vicecampion european la lupte libere.I-au „furat” identitatea

“Beleaua” are  si o mare suparare, si spune ca ii va tine minte pe cei care i-au “furat” identitatea dupa ce si-au facut conturi false de Facebook si s-au dat drept el. “Niste fraieri si-au facut pagini in numele meu si au inceput sa ceara bani si sa ameninte in stanga si-n dreapta. Se dadeau drept Adrian Corduneanu , contactau anumiti oameni si le ziceau sa le dea bani si altele, ca altfel se duc peste ei. Si eu habar nu aveam. Ma chemau la Parchet si-mi spuneau ca am amenintat lumea, ca am facut si-am dres, iar eu nu facusem nimic”, declara recent Adrian Corduneanu pentru CANCAN.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *