Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a dat examenul la DREPT dupa ce tatal ei a iesit din puscarie! Vezi CE NOTA A LUAT!

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a dat examenul la Facultatea de Drept si a fost admisa cu o nota mare. Tanara, care spera sa ajunga judecatoare, a luat examenul cu 9.21.

Alexandra a luat 9,43 la Bacalaureat, asa ca s-a inscris la Drept. Gigi Becali declara recent ca fiica sa intentiona sa se faca judecatoare inainte ca el sa fie condamnat, insa s-a razgnadit dupa. Tanara s-a decis pana la urma ce cariera vrea sa urmeze si a ales Facultatea de Drept.

Becali a declarat ca este mandru de fetele sale, dar si ca performanta Alexandrei de la Bacalaureat l-a umplut de bucurie. “Fetele mele au toate conditiile, trebuie sa ia note mari. Nu am fost niciodata la sedinta la scoala la copiii mei. Cand am plecat la inchisoare, le-am spus sa mearga la biserica .Fetele mele nu au nevoie sa lucreze, trebuie doar sa administreze afacerile mele”, spunea Becali.

Finantatorul Stelei mai afirma ca inainte sa intre in inchisoare, Alexandra i-a spus ca vrea sa se faca judecatoare.

Alexandra Becali

Alexandra Becali

“A renuntat dupa ce am fost eliberat, mi-a spus ca nu vrea sa bage oameni nevinovati in inchisoare. Eu ii spusesem inainte ca o sustin, ca poate sa ajunga si ministru de Justitie”, mai spunea latifundiarul din Pipera.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *