Berea irlandeză merge cu Brenciu şi un Jack Daniel’s

Cu toate că ceasul bătea de miezul nopţii, Horia Brenciu şi trupa sa au readus, săptămâna trecută, Iaşul la viaţă într-un concert extraordinar. Atmosfera a fost una incendiară, la Dublin Pub, celebrul cântăreţ reuşind să-i facă pe mulţi să lase deoparte grijile de acasă, iar pe câteva doamne chiar să danseze pe mese.

Timp de trei ore şi jumătate, ieşenii s-au delectat cu cele mai tari sound-uri, Horia Brenciu demonstrând din nou, dacă mai era nevoie, că este un spirit plin de viaţă şi umor. Acesta s-a dedicat în totalitate publicului: a dansat, a cântat şi a ridicat în picioare întreaga sală cu numeroasele cover-uri după melodii celebre.

Muzică şi umor de calitate

Poantele lui Horică au făcut şi ele deliciul publicului:

„Vrem să dăm autografe pe tricouri ude, fetelor! Vrem tricouri ude!“, a exclamat la un moment dat artistul, producând o adevărată isterie în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Trecând la orchestra HB, trebuie spus faptul că pata de culoare, şi la propriu şi la figurat, a fost fără îndoială un „ciocalatiu“ care a interpretat melodii tradiţionale româneşti, în timp ce singura prezenţă feminină din trupă, Andreea, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu vocea sa extraordinară.

Trăgând linie, putem spune că toţi membrii HB fac o echipă grozavă şi, cu siguranţă, când îşi fac simţită prezenţa este imposibil să fii trist.

Îndrăgostit de Iaşi

Pentru Horică, acest spectacol a fost al doilea susţinut în acest an la Iaşi, asta şi datorită faptului că publicul ieşean i-a intrat pe sub piele.

Auditoriul a fost unul pe măsura spectacolului, domnii venind îmbrăcaţi la patru ace, în timp ce doamnele şi domnişoarele nu au ezitat să-şi etaleze ţinutele de gală.

Să mai spunem că de pe mesele celor prezenţi nu au lipsit nici sticlele de Jack Daniel’s, iar la final, pe feţele spectatorilor puteai citi satisfacţie şi fericire, însă şi o urmă de regret că show-ul s-a încheiat.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *