Ioana Cristea, cea mai frumoasă ieşeancă din Suedia

Ioana Cristea este cea mai frumoasă ieşeancă din Suedia!

Stabilită de mai bine de 5 ani în această ţară, Ioana a fost nevoită să înceapă o nouă viaţă într-o lume complet diferită. Fiind, totuşi, o fire sociabilă şi plină de entuziasm, a reuşit să se adapteze repede la exigenţele nordicilor:

„Părinţii mei au divorţat şi m-am stabilit în Suedia. M-am adaptat uşor pentru că sunt mereu veselă, optimistă şi sociabilă, iar acest lucru mi-a fost mereu de ajutor şi am putut să mă apropii de cei din jur, făcându-mi mulţi prieteni”, mărturiseşte Ioana.

Frumoasa ieşeancă este pasionată de tot ceea ce înseamnă exotic:

„Îmi place foarte mult să călătoresc în destinaţii exotice, să fac scuba-diving şi să mă plimb cu sky-jetul şi, nu în ultimul rând, să înot. Nu îmi place sedentarismul. Aş sta câte un an în fiecare ţară să experimentez câte ceva nou şi să cunosc alte culturi, mentalităţi”, adaugă ieşeanca.

Shopping-ul şi ritualurile de înfrumuseţare fiind pasiunile oricărei fete, Ioana dezvăluie câteva din preferinţele sale în materie de fashion şi de frumuseţe:

„Mă îmbrac după tendinţe dar numai cu ce îmi stă bine! Tocurile nu-mi lipsesc din vestimentaţie, rochiţele, pantalonii scurţi în combinaţie cu topuri accesorizate. Îmi place mult rozul, albul şi albastru. Merg destul de des la piscină iar în rest de câte ori am ocazia fac împachetări cu cadea, parafango şi fitogel. Nu-mi place să merg la fitness sau aerobic. Prefer sporturile mai fresh”.

În materie de băieţi, Ioana crede că nordicii arată bine, însă pe gustul ei sunt tipii latino:

Îmi plac bărbaţii mai exotici, de exemplu: brazilienii, spaniolii, portughezii. Cei în genul lui Sean Paul”.

Ioana mărturiseşte că cel mai dor îi este să stea la taclale, pentru că nimic nu se compară cu dulcea bârfă românească… Şi înţelegem ce vrea să spună!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *