Bianca Dragusanu, desfiintata de fani: „Cam exagerate buzele”

Fosta asistenta pacatoasa este considerata una dintre cele mai sexy vedete, din Romania, din lumea mondena. Roscata reuseste ca fiecare aparitie a ei, in public, sa atraga privirile celor din jur.

Bianca Dragusanu este o femeie atragatoare, dorita de multi barbati. Insa, doar Victor Slav a ajuns la inima manechinului. Din fotografiile postate pe conturile sale de socializare vedeta reuseste sa stranga imediat de la admiratori mii de like-uri si sute de comentarii. Recent, aceasta si-a publicat o fotografie, din masina, unde a fost aspru criticata de prietenii virtuali, din cauza ca are buzele prea mari: „Cam exagerate buzele!”, „Daca iti lasi buzele in pace si nu le mai umfli esti super. Pe bune!”

Roscata si-a facut un selfie in bolidul de lux

Roscata si-a facut un selfie in bolidul de lux

Jocul nervilor tine de trei ani
De trei ani sunt impreuna Bianca si Victor, perioada in care s-au certat, s-au impacat, iar s-au despartit si iar s-au impacat, de atatea ori incat nu au mai reusit nici ei sa tina socoteala. Satul probabil de aceste incertitudini, Victor Slav a jucat o perioada, spun prietenii sai, la doua capete. El a fost fotografiat de mai multe ori in prezenta partenerei sale de afaceri, dar de fiecare data a negat ca intre ei ar exista o relatie mai mult decat profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *