Bârfe DE SOI, citiţi-le ȘI VOI!

Ipocrizia unor şmecheri liberari: Ne distrează rău de tot o chestie. Deşi ne apropiem cu paşi repezi de alegerile locale şi parlamentare, sunt nişte indivizi de la liberari care se încăpăţânează să rămână cocoţaţi în funcţii cheie. De-un exemplu, e flăcăul de la deconcentrata aia cu plăţi în agricultură, Anghel Bonsai. Ăsta face opoziţie, fiind totodată la butoane. La fel, lăutarul şef, Costică Şerbet, de la palatul copchiilor e mare disident, dar nu-l deranjează deloc să umfle leafa de direftor. Iar lista liberarilor cu funcţie poate continua. Aşa da opoziţie măi, fraţilor: cu burta plină şi cu buzunarele doldora. Suntem curioşi dacă vor avea nesimţirea să critice în campania electorală, rămânând în aceleaşi posturi călduţe. Noi îi urmărim şi vă raportăm.

Un fost prefect, în dizgraţia colegilor: Şi încă una de pe acelaşi front al liberarilor. Ruptura între grupurile de acolo e atât de mare, încât nu ştie pdl-ul ce face fc-ul şi nici vechiul pnl. În vidul de putere de la filiala din podu ăl roş îşi face loc către vârf, cu coatele, ăl mai stripper prefect din câţi a avut Iaşul. După ce i s-a dat cu flit cu candidatura pentru primărie, fostul prefect stripper are tot felul de pofte: ba se vrea iar prefect, ba vrea deputat, ba senator, dar ar râvni chiar şi la fotoliul de prezident de cejeu. Băiatul ăsta e atât de ahtiat după funcţii înalte încât nici colegii nu-l mai suportă şi vor să-i facă felul. Politicianeşte vorbind, evident.

Un partiduleţ de sacoșă, mare deranj pentru nimic: Disperare mare şi la grupuleţul ăsta apărut ca după ploaie, de-şi zice 4Iaşi. “Independenţii” aceştia din IT vor musai să candideze la alegerile locale. Au găsit un tip dispus să se facă de râs la Primărie, câţiva pentru lista de consilieri locali şi încă unul, da, doar unul, pentru consiliul local din Bârnova. Ne şi e milă de ei, n-au nici măcar candidaţi. Dacă alegeri se vor ţine, aşa cum credem, într-un singur tur, ăştia nici n-au ce negocia. Vor candida şi, cel mult, vor obţine un post de consilier local la Iaşi. Mare deranj pentru nimic. Mai bine şi-au uni eforturile în industria IT şi, astfel, ar face ceva concret pentru Iaşi: locuri de muncă, taxe către bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *