BIANCA DRĂGUŞANU nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit! A spus tot adevărul despre sarcină:,,Nu sunt singura…’’

Bianca Drăguşanu este foarte fericită de când a devenit mămică şi se bucură de toate momentele petrecute alături de micuţa ei, Natalia Sofia, dar şi de Victor Slav. Cei doi părinţi sunt foarte mândri de fetiţa lor şi îi acordă toată atenţia.

Vedeta a fost acuzată că nu ar fi fost însărcinată, deoarece şi-a revenit spectaculos după ce a născut, dar nici în timpul sarcinii nu a luat foarte multe kilograme în plus. După multe speculaţii, Bianca nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, aducând argumente că realmente a fost gravidă.

sofia1

Am născut prin cezariană, iar tăietura mea e uriaşă. În plus, ar fi fost foarte greu să manipulez instituţiile statului, presa care a fost mereu pe urmele mele, pas cu pas. Am fost pozată cu burtica! E adevărat că nu m-am expus foarte tare şi nici nu m-am îngrăşat foarte tare, dar credeţi-mă, am dus sarcina destul de greu. Oricum nu sunt singura gravidă din România care şi-a revenit relativ repede după sarcină. Nu înţeleg cum poate cineva să spună asemenea tâmpenii” , a declarant Bianca

Sura: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *