Bianca Drăguşanu vinde rochii pentru revelion! Ce de-a bani face!

Anul 2017 a fost, cu siguranţă, dintre cei mai buni pentru Bianca Drăguşanu. Pe de o parte a strâns bani din postura de prezentatoare la Kanal D, pe de altă parte, luna aceasta, frumoasa vedetă se îmbogăţeşte din vânzarea rochiilor pentru Revelion. Roxana ex-Trident, Diana Dumitrescu şi Cristina Spătar croiesc şi ele ţinute de Sărbători.

Se află într-o perioadă a vieţii extrem de încărcată. Trebuie să-şi facă datoria de mămică, să meargă la serviciu, la Kanal D, unde prezintă emisiunea ”Te vreau lângă mine”, dar şi la atelierul ei de modă, unde telefoanele zbârnâie în această perioadă.

Bianca Drăguşanu (35 de ani) le face însă cu succes pe toate, iar în domeniul vânzărilor se poate spune că a dat, într-adevăr, lovitura! Rochiţele Biancăi se vând cel mai bine în această perioadă, în care doamnele şi domnişoarele îşi pregătesc ţinuta pentru Crăciun şi Revelion. Majoritatea au putut vedea modelele pe site-ul Biancăi, dar şi în emisiunea pe care o prezintă, căci zi de zi aceasta apare în faţa telespectatorilor din ce în ce mai sexy, îmbrăcată în propiile ţinute.

Clientele au de unde alege, pentru că Bianca a gândit tot felul de ţinute, lungi, scurte, cu decolteu sau cu trenă, cu ştrasuri sau cu perle, pe gustul oricui. Preţul unei rochii speciale porneşte de la 400 de lei şi poate ajunge până la 2.200 de lei, aşa că cine doreşte o rochie sexy trebuie să meargă în atelierul din Herăstrău sau să comande direct de pe site.

6khjk

Croitoresele bat la maşină non-stop, aşa că banii vin pe bandă rulantă. Pentru că volumul de muncă a crescut, vedeta tv  e nevoită să mai angajeze câteva croitorese. ”Este o perioadă aglomerată, cu multe solicitări, multe comenzi. Întotdeauna de Sărbători este valul acesta.

Clientele au la dispoziţie multe modele de calitate, din care pot alege, iar preţurile sunt destul de accesibile”, ne-a declarat managerul atelierului Biancăi Drăguşanu. Aşadar, bilanţul pe luna decembrie va fi unul extrem de bun, iar Bianca îşi va îngrăşa conturile cu ajutorul atelierului, al emsiunii, dar şi al numeroaselor contracte de imagine pe care le are în desfăşurare.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *