Hai s-o vedem şi pe asta! Codin Maticiuc face şcoală de agăţat!

Codin Maticiuc, cunoscut pe vremuri ca băiat de oraş iar în prezent implicat în multe acte caritabile vrea să le împărtăşească şi altora din experienţele sale în relaţia cu femeile. Codin vrea să lanseze o ”şcoală” pentru a învăţa băieţii, dar şi fetele cum să îşi seducă partenerii.

Codin e hotărât ca anul viitor să lanseze un proiect inedit, despre care a vorbit, mai în glumă, mai în serios, într-o emisiune TV. Fostul ”playboy” vrea să-şi facă o…”şcoală de agaţamente”! Decizia lui vine la puţin timp după ce s-a aflat că s-a cuplat cu Flavia, sexy-asistenta ”matinalilor” de la Antena 1.

Eu asta fac. Nu v-aţi obişnuit să mă vedeţi pe site-uri cu femei? Eu asta fac, cu asta mă ocup… din 2018 intenţionez să lansez o şcoală de agaţamente, voi preda la băieţi cum să agaţe, dar şi la fete cum să evite băieţii… ca mine. Din 2018 asta e planul meu. Sunt cel mai norocos om în viaţă şi sunt foarte fericit. Nu avem motive să fim nefericiţi, trebuie să privim în jos la cei mai puţin norocoşi ca noi şi atunci vom întelege că nu avem probleme”, a spus, Codin Maticiuc.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *