Bianca Lăpuşte şi Marius Moga vor să devină părinţi!

În cuplul Marius Moga – Bianca Lăpuşte lucrurile să meargă pe repede-înainte. Împreună de un an şi logodiţi din toamnă, compozitorul-jurat şi frumoasa ştiristă cu ochi azurii se pregătesc nu doar de nuntă, ci şi să devină părinţi!

Cunoscut ca un tip discret şi destul de retras, Marius Mo­ga e zgârcit cu detaliile despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte alături de Bi­anca Lăpuşte.

Din fericire, ea e mai volubilă şi a ne-a permis să aruncăm o privire după perdeaua ce le fereşte relaţia de ochii indiscreţi. Bianca are numai 21 de ani, cu 12 mai puţini decât logodnicul ei, dar spune că vârsta nu a contat niciodată în această relaţie.

“Atunci când l-am cunoscut, nu ştiam câţi ani are şi nici el nu ştia ce vârstă am eu. Nu am simţit nevoia să-l întreb, fiindcă am fost din primul moment pe aceeaşi lungime de undă. Sunt sigură că ne-am întâlnit la momentul potrivit”, ne-a mărturisit frumoasa blondă.

Conform spuselor Biancăi, ziua de 14 februarie ce tocmai a trecut a fost al doilea Valentine’s Day prins împreună, aşadar, relaţia lor a trecut recent de borna de un an. Suficient timp pentru a-şi dea seama că sunt suflete-pereche şi că tot ce le mai lipseşte este… un “mini-Mozart”. Sau mai mulţi.

“Ne dorim copii de când ne-am dat seama că vrem să ne petrecem restul vie­ţii împreună. Restul e voin­ţa lui Dumnezeu”, recunoaşte Bianca.

 

12-13-vedete-moga-si-iubita

Încă nu au stabilit detaliile nunţii

Aşadar, cu copiii ne e clar: vor veni curând. Nunta însă e încă un mister: nu au stabilit detalii, ştiu doar că va fi în România, fiindcă, spune tot Bianca, “a­­­­­­­mândoi suntem în­dră­gostiţi de ţara noastră şi nu vrem să ne dezicem de normal”. Şi e posibil să fie tematică, inspirată de unul din filmele muzicale celebre.

Declaraţie de dragoste fabuloasă

Dacă Marius se abţine de la a-şi mărturisi sentimentele în public, Bianca nu are astfel de reţineri. Iată o declaraţie de dragoste fabuloasă a frumoasei blonde pentru logodnicul ei, făcută prin intermediul Libertăţii: “Îi iubesc creativitatea şi locvacitatea. Îi iubesc felul de a fi, îl iubesc fiindcă e protector şi mereu are soluţii. Îl iubesc fiindcă e un bărbat frumos, hotărât, debordează de energie atunci când e nevoie şi e curajos şi dornic să încerce lucruri noi. N-aş schimba nimic la el, fiindcă m-am îndrăgostit de el aşa cum e acum”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *