Le mai ştii pe surorile CHEEKY GIRLS? Una dintre ele s-a măritat! Iată cine e cel căruia i-a spus „Da!“

Una dintre surorile Cheeky Girls, care s-au stabilit în Marea Britanie, s-a măritat recent. Acestea au devenit cunoscute în momentul în care au părăsit România, prin melodia Cheeky Song.

Gabriela şi Monica Irimia, în vârstă de 34 de ani, par să îşi fi găsit fericirea, plecând din România, iar după ce prima dintre ele s-a iubit cu un politician, se pare că cea de-a doua, Gabriela, a fost mai norocoasă. Asta deoarece recent tânăra a mers în faţa altarului alături de alesul inimii sale, Shaun Taylor, după ce a avut cu acesta o relaţie de lungă durată, de mai bine de patru ani de zile. Cum a fost puţin supărată pentru că viaţa de pe scenă a celor două gemene nu a fost chiar cea pe care o visa, mama acestora se declara fericită de faptul că fiica ei Gabriela a făcut pasul cel mare.

Shaun este un bărbat foarte special. Merge la toate show-urile ei şi i-a cumpărat multe cadouri, inclusiv o maşină. Inelul de logodnă are un diamant imens. El i-a dăruit de curând Monicăi o superbă casă cu etaj şi curte, aflată în apropierea locuinţei mele. I-a cumpărat şi câteva găinuşi, pentru că Monica le iubeşte foarte mult, două sunt albe, iar una neagră. Când nu este în concerte, se ocupă de ele, le hrăneşte, dar când pleacă, un angajat are grijă de ele“, a povestit femeia.

Monica s-a măritat cu Shaun, bărbatul cu care era logodită de patru ani
Monica s-a măritat cu Shaun, bărbatul cu care era logodită de patru ani

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *