Bianca & Victor şi-au pus ”la muncă” fetiţa de o lună!

Bianca Drăguşanu şi-a intrat pe deplin în rolul de mămică, la o lună şi o săptămână de când o are pe micuţa Sofia Natalia. Vedeta nu a renunţat nici la căţeluşa ei, iar ea şi Victor şi-au împărţit deja sarcinile în familie. Fiecare dintre ei se ocupă de…un copil!

Bianca este o mămică extrem de ocupată care încearcă să ”lege” cu brio sarcinile de familie cu cele din activitatea profesională. Mai mult, ea vrea să-şi petreacă cât mai mult timp cu Sofi, aşa că o ia cu ea inclusiv la job. CANCAN.ro a fotografiat-o într-o dimineaţă chiar în faţa atelierului din cartierul Primăverii, în timp ce se pregătea pentru o nouă zi de muncă.

Victor o duce cu grijă pe micuţa Sofia
Victor o duce cu grijă pe micuţa Sofia

Bianca, Victor şi o altă fată, cel mai probabil o colaboratoare a vedetei, au coborât din SUV, fiecare dintre membrii familiei cu câte o sarcină precisă. Bianca ţinea în braţe căţeluşa iar Victor a luat cu grijă de pe bancheta din spate landoul în care dormea micuţa Sofia. Toţi trei s-au oprit apoi în faţa intrării, unde au mai zăbovit pentru câteva minute, pentru că…nu găseau cheia. O dată ce problema a fost rezolvată, toată familia dar şi prietena lor au intrat în imobil, ducând la bun sfărşit o nouă zi de creaţie…vestimentară…

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *