Viaţă de model

Modelingul este o lume complexă şi plină de neprevăzut, de surprize plăcute şi neplăcute, o lume care îţi oferă satisfacţii pe măsura efortului pe care îl depui. Raluca-Polixenia Simion colaborează cu „Academia Show“, are doar 18 ani şi încă de mică este atrasă de tot ce ţine de modă. De aceea, încă de la vârsta de trei ani cochetează cu aceast… hai să-i spunem deocamdată hobby.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Chiar dacă majoritatea fetelor au impresia că este foarte simplu să fii model, ea ţine să le contrazică.

,,Am fost plecată vara aceasta în Milano, unde se lucrează mult, trebuie să depui mult efort, atenţie şi seriozitate. La noi în ţară este destul de greu să faci o carieră în acest domeniu, trebuie să ai pe cineva care să te propulseze în această sferă şi să te susţină, dându-ţi posibilitatea de a avea cât mai multe prezentări”, ne spune tânăra.

Raluca este foarte precaută şi caută să îmbine şcoala cu această activitate, astfel încât să nu neglijeze nimic din ceea ce i-ar putea aduce împlinire şi realizare pe viitor.

,,La început am considerat că nu este important banul, dar apoi am realizat că este o muncă infernală iar orice efort trebuie răsplătit”, ne mărturiseşte tânăra, care este convinsă că va fi model atâta timp cât vârsta şi starea fizică îi va permite.

Şi cum multe tinere neglijează studiile odată intrate în modeling, Raluca le dă un sfat: ,,Nu poţi fi model toată viaţa, de aceea şcoala trebuie să fie pe primul plan sau paralelă cu modelingul”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *