“Blocajul cromatic” pedelist bagă în dilemă şi liderii ieşeni

Paduraru-Nicusor

Paduraru Nicusor

După ce candidaţii PDL la alegeri parţiale de prin ţară au scris epitaful culorii portocalii în campaniile electorale, pedeliştii ieşeni încearcă să găsească soluţii pentru a ieşi din “blocajul cromatic”.

Chiar Cristian Preda avertiza recent că alegătorii nu vor mai primi atât de uşor sacoşe de culoarea fericirii, aşa că liderii PDL Iaşi au dezvăluit, în cercuri ştiute doar de noi, preferinţele lor cromatice pentru alegerile ce stau să vină.

De la rozul dobrian la violetul lui Nicuşor

Iubitoare şi romantică incorigibilă, Cristina Dobre vrea culoarea roz pentru bannerele electorale, convinsă că astfel va scădea şi rata de infracţionalitate din oraş. Cu gândul la lovele, Mihaela Popa o ţine cu verdele. Daniel Oajdea se dă sfânt şi susţine auriul. Petrică Movilă din Glodenii Gândului o dă pe alb, în timp ce Nicuşor Păduraru se vrea intrat din nou în graţiile boss’ului de la Cotroceni şi alege… violet. Aleşii pedelişti din legislativele locale propun la unison roşu, ameninţând că dacă nu le va fi acceptată propunerea, vor îmbrăca la toate şedinţele numai haine de culoare roşie pentru a incita la acţiune în plan psiho-motor.

Albastrul dureros vs. galbenul confuz

Albastrul pulverizat este alegerea lui Dumitru Oprea, cel care până nu demult visa să câştige Primăria, deşi atunci când PDL era pe val a fost învins. Loial omului care l-a făcut deputat, Marius Spânu marşează tot spre un albastru, dar unul electric. Culoarea i se potriveşte de minune profesorului cuzist, dacă ne gândim că este tipul de om disponibil întotdeauna să apere cu dârzenie PDL pe la tembelizor, el neavând totuşi nevoie să ţină telefonul deschis pentru tipare de răspunsuri. Nu că ar mai conta prea mult în PDL Iaşi, dar Dan Cârlan se întoarce la prima dragoste şi propune galbenul, în speranţa că cetăţenii turmentaţi îl vor crede membru PNL când le va da sacoşe cu “produse portocalii”. Adică, portocale.

Noi am propune pedeliştilor locali să îmbrăţişeze negrul, dacă tot vor fi în doliu, la anu’.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *