I se pregătește debarcarea lui Baciu?

Marius BaciuDebutul cu stângul în noua ediție de campionat i-ar putea fi fatal antrenorului Marius Baciu, care a fost avertizat de conducerea clubului că va fi demis, în cazul în care echipa nu va avea o serie de rezultate pozitive în continuare. Baciu ar putea înlocuit de mai vechea cunoștință a ieșenilor, Ionuț Popa. Pe lista posibililor antrenori se mai află Tibor Selymes, demis recent de la Astra Ploiești și Ilie Stan.

Înfrângerea din prima etapă a noii ediții de campionat a stârnit o adevărată furtună la formația CSMS Iași.

După meci, antrenorul Marius Baciu și președintele Leo Grozavu au fost convocați la o ședință ad-hoc de conducerea clubului, nemulțumită de modul penibil în care a debutat echipa în noua ediție de campionat, în care obiectivul este promovarea în Liga I.

Și cum primul tras la răspundere pentru rezultate este antrenorul, Baciu a trebuit să facă față cu greu față acuzelor venite din partea conducerii clubului, care se gândește deja la un înlocuitor.

Primul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Baciu este Ionuț Popa, antrenor care este foarte aproape de a fi demis de la cârma echipei CS Mioveni și care a mai trecut prin dealul Copoului  de două ori în ultimii ani.

Un alt nume vehiculat pentru înlocuirea lui Baciu este Ilie Stan, antrenor liber de contract şi care a făcut trecut o figură frumoasă în Liga I cu Victoria Brăneşti, anul trecut. Ilie Stan, care negociază deja cu cei de la Mioveni, ar fi dispus să vină la Iași dacă prima variantă va cădea și numai dacă i se va da mână liberă la echipă.

O altă variantă este Tibor Selymes, antrenor demis recent de la prim divizionara Astra Ploieşti.

În atari condiții, pentru Marius Baciu, partida de etapa viitoare, din deplasare, cu Delta Tulcea, ar putea fi ultima pe banca tehnică a Iașului în cazul unui insucces.

„Am început campionatul cu un coşmar!“

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat sâmbătă, la finalul partidei pierdute de formaţia sa, scor 1-3 (0-1), pe teren propriu, în faţa echipei Dinamo II Bucureşti, că îşi doreşte ca jucătorii săi să treacă repede peste „acest coşmar“ şi să lupte pentru promovare.

Am început campionatul cu un coşmar! Sunt foarte supărat. Trebuie să înţelegem cât mai repede ce greşeli am făcut şi să nu le mai repetăm. Jucătorii mei trebuie să înţeleagă că simpla prezenţă pe teren nu aduce cele trei puncte. Astăzi (n.r.- sâmbătă), a fost un dezastru! Îmi doresc să uităm cât mai repede acest meci şi sper, totuşi, să luptăm pentru promovare!“, a spus Marius Baciu.

De partea cealaltă, antrenorul Flavius Stoican a precizat că, în ciuda înfrângerii, CSMS Iaşi este una dintre favoritele la promovare: „Noi am venit la Iaşi să facem un meci bun în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din serie, pretendentă la promovare. Deşi a pierdut, eu cred că Iaşul are mulţi jucători valoroşi şi în scurt timp va demonstra că are un cuvânt greu de spus în acest campionat. Obiectivul nostru este creşterea de jucători pentru prima echipă a clubului“.

Formaţia CSMS Iaşi a fost învinsă cu scorul de 1-3, pe teren propriu, de Dinamo II Bcurueşti, într-un meci contând pentru etapa I a Seriei I a Ligii secunde. Pentru ieşeni a marcat Aldea (78’), în timp ce pentru oaspeţi au înscris Păun (4’ – din penalty, 57’) şi Stanca (82’).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *