Bodea și Movilă au început să se tragă de păr!

Tocmai cînd viața politică ieșeană părea acaparată de apatie, cum , de regulă, se întîmplă vara, iar noi ziariștii ne chinuim să mai producem cîte un articol cît de cît interesant pe acolo, avem un nou scandal.Deputații Marius Bodea și Petru Movilă au sărit unul la beregata altuia. Prin comunicate și pe facebook,așa cum e moda cum. În esență, Bodea e nemulțumit că PMP nu face opoziție în Consiliul Local în stilul adoptat de liberali, adică niet de la cap la coadă. Și ,pentru că trebuia să fie și un motiv concret, s-a ales achiziția autobuzelor pentru transportul municipal care, spun liberalii, se putea face prin fonduri europene și nu prin contractarea unui împrumut. Dar iată ce scrie Bodea:

bodea„Mesajul meu este pentru votanţii PMP de la alegerile locale: Dragi ieşeni care aţi votat PMP la alegerile locale, aţi fost trădaţi pentru că PMP, prin aleşii pe care i-aţi mandatat să vă reprezinte şi cei care sunt la conducere, reprezintă satelitul PSD din Consiliul Local!”

Ai, ce ziceți? Dur,nu?

Movilă intră în joc  și le zice și el. I-auziți aici:

„Draga Marius Bodea,

Daca n-ai citi textele pe diagonala, ar fi extraordinar. Prin pozitia de ieri am explicat FOARTE CLAR ca decizia consilierilor locali din vara anului 2016 a fost cea corecta intrucat NICI LA ACEST MOMENT NU SUNT FONDURI EUROPENE DISPONIBILE PENTRU ACHIZITIA DE AUTOBUZE. Clujul a luat autobuze prin fonduri elvetiene si fonduri locale, urmand ca mai apoi sa depuna un proiect pe fonduri europene. Cel mai probabil, atunci cand apelul va fi deschis.
Spre deosebire de PNL, PMP Iasi nu l-a luat pe NU in brate si voteaza la orice proiect impotriva. Ce fel de partid conduci tu cand esti impotriva tuturor proiectelor, fie ca vorbim de CJ sau de CL? Trebuie sa ai capacitatea sa intelegi ce este bine pentru comunitate si ce nu. Votul pentru achizitia autobuzelor din credit a fost cel corect. Astazi, ghidurile pentru fondurile europene pe care se pot achizitiona autobuze sunt inca in dezbatere publica. Pana ce se deschid, iesenii vor circula cu noile autobuze.
Si mai apoi, ma intreb, retoric, ce fel de opozitie face PNL cand ai avut de doua ori sansa sa propui premier si n-ai facut-o niciodata? In ultima perioada, mai degraba ati fost ocupati de analiza activitatii PMP decat a PSD.
Draga Marius, ai crescut mare, dar ai ramas mic.”

Așteptăm evoluția conflictului. Deocamdată, ce am înțeles noi e că votanții PMP ar trebui să treacă la liberali și că Bodea nu s-ar fi maturizat încă(aia înseamnă că ești mare dar ai rămas mic).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *