Bodyguardul lui Felix Baumgartner a bagat spaima in Dani Otil! “ Mi-am dat seama in ce pericol am fost. Tinea mana pe pistol!”

La sfarsitul saptamanii trecute, Felix Baumgartner si Dani Otil au avut parte de o intalnire de gradul 0, la mare. In cadrul emisiunii sale, prezentatorul a spus ca a realizat prin ce pericol a trecut, dupa ce s-a vazut intr-o fotografie cu austriacul.

Bodyguardul lui Felix Baumgartner, iubitului Mihaelei Radulescu, l-a speriat de moarte pe Dani Otil! Dupa intalnirea de gradul 0 care a avut loc pe litoral intre fostul si actualul juratei de la “Romanii au Talent”, prezentatorul tv a comentat o fotografie in care a fost imortalizat alaturi de omul care l-a inlocuit in patul Raduleascai.

mihaela_otil_si_felix

Parasutistul MIhaelei a atras instant zambetele domnisoarelor

 


Mi-am dat seama in ce pericol am fost

Astfel, resiteanul si-a dat seama ca in timp ce facea cunostinta cu Felix s-a aflat intr-un mare pericol! Asta pentru ca in apropierea parasutistul erau mai multi bodyguarzi ai acestuia, iar unul dintre ei l-a fixat cu o privire infricosatoare pe Otil. “Eu nu am realizat atunci, dar cand am vazut fotografia mi-am dat seama in ce pericol am fost. Tine si mana pe pistol. Daca-l vedeam in acele momente, cu siguranta alergam mult mai mult”, a spus Otil in cadrul emisiunii pe care o modereza la un post de televiziune.

Mihaela Radulescu si Felix au fost insotiti de un bodyguard

 


Au particpat la un maraton caritabil

otil-felix

Intalnirea dintre Otil si Felix a avut loc la finalul saptamanii trecute, atunci cand austriacul a venit in Romania pentru a participa la un maraton caritabil care s-a desfasurat in mai multe locatii din lume, intrecerea sportiva fiind menita sa-i ajute pe cei cu probleme locomotorii.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *