Mihaela Rădulescu, îngenunchiată de durere. „Diagnostic crunt, CANCER AGRESIV la sân”

Sora primul lui soţ al Mihaelei Rădulescu, Anca, dar şi prietena ei apropiată de foarte mulţi ani a primit o veste îngrozitoare.

Una dintre cele mai bune prietene ale ei a fost diagnosticată de curând cu o formă foarte agresivă de cancer la sân. „Am inima frântă. Mi-am pierdut liniștea, pacea și somnul. Iar gândurile mele se rotesc amețitor, încercând să găsească o ieșire din impas. Pentru că o boală necruțătoare a lovit iar, încă o dată pe cineva foarte aproape de mine, încă o dată exact în inima mea.

Prietena mea cea mai bună, sufletul meu și a atâtor proiecte pe care le-am dus până la capăt împreună, omul de lângă mine din toate campaniile Asociației Ioana și Copiii Îngeri dar și în cele duse până la capăt în nume propriu, Rădița Popescu, la doar 44 de ani a primit un diagnostic cumplit: cancer de sân”, a anunţat Anca Rădulescu.

„Rădița, cea care a ajutat atât de mulți oameni, atât de mulți copii, înfiind chiar o fetiță de numai 3 luni, pe cea despre care v-am scris deja, Ioana, abandonată la naștere în maternitatea Spitalului Județean din Piatra Neamț, are nevoie de noi toți. Orice sumă este binevenită, orice gest, oricât vi s-ar părea de neînsemnat, este vital pentru Rădi, oameni buni!”, a mai scris cumnata Mihaelei Rădulescu.

Anca Rădulescu lucrează în ProTV şi se ocupă de machiajul Mihaelei. Fosta ei cumnată a trecut în 2015 printr-o experienţă asemănătoare, dar tumoarea cerebrală pe care o avea era, din fericire, benignă.
Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *