Bodyguardul lui Kim Jong Un şi-a făcut Revelionul la Vaslui

Într-o discreţie totală, doar cu ştirea serviciilor române şi americane de salubritate, Kim Ir Zen, omul cunoscut drept garda de corp preferată a liderului Coreei de Nord – singura dinastie comunistă din lume care deţine arma nucleară! – a sosit, sâmbătă dimineaţă, în România, pentru a participa la o petrecere organizată de iubita sa, So Go On, studentă la Universitatea de Farmacie, Medicină şi Adrenalină “Gh. T. Popa” (fie-i ţărâna uşoară), din Iaşi.

Stimaţi cititori, aflaţi că acest Kim Ir Zen, garda de corp preferată a noului lider al Coreei de Nord, Kim Jong Un – fiul defunctului Kim Jong Il, ţine-l-ar pământu’ apăsat! – are 37 de ani, 1,74 m înăţime, 78 de kg, deţine eşarfa neagră cu 10 trese în Wing Chun, este atestat ca expert telepat în cadrul Institutului “Serghei Tihomirov” din Moscova şi, la nevoie, poate deveni invizibil!

Noi ştim despre el că a ajuns la Vaslui cu un microbuz Iaşi-Craiova, autovehicul din care a coborât în regim normal (fără flic-flac sau din astea) şi a tras la un imobil de pe Strada Călugăreni, de unde a fost văzut, în jurul orelor 11 noaptea, coborând să ia orez de la non-stop.

Sursele noastre din “oraşul lui Porumboiu” ne-au mai dezvăluit faptul că acest Kim Ir Zen trăieşte o poveste de dragoste nebună cu studenta So Go On, poveste care îşi are rădăcinile în perioada în care Mao Chan, bunica lui So Go On, a tras gaz în regiunea în care locuia tatăl actualei gărzi de corp a lui Kim Jong Un. Sau Kim Jong Il… Începe să mă doară capul!

Cert e că tot sursele noastre din Vaslui ne-au dezvăluit faptul că şederea lui Kim Ir Zen în Vaslui nu a fost una cu un sfârşit fericit, deoarece, după trei zile de petrecut în imobilul din Strada Călugăreni, administratorii blocului l-au trecut pe marele maestru Wing Chun ca figurând la întreţinere. Fapt ce a degenerat într-o bătaie generală, în urma căreia garda de corp preferată a lui Kim Jong Il, pardon!, Kim Jong Un, a fost “umflat” bine, atât de locatari, cât şi de sectoriştii din zonă, chemaţi să aplaneze conflictul.

Iar serviciile române şi americane l-au cules cu un avion special şi l-au trimis, în secret, de unde a venit, să aibă ce povesti nepoţilor.

Doamne, ce tâmpenie, chiar de Anul Nou!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *