Pinalti de la Neamţ vrea Giga TV şi la Iaşi

Gheorghe Stefan

Gheorghe Stefan

După rostirea legendarei fraze “Ti fac io pi tini!”, cel mai tare primar afacerist ori afacerist primar din zona Moldovei – e vorba de charismaticul şi unicul Gheorghe Ştefan, de la Neamţ, supranumit Pinalti – îşi doreşte cu tot dinadinsul un post de televiziune la Iaşi. Surse din anturajul unor prietenari ai edilului nemţean, cu care acesta obişnuia odată să şpriţuiască de dimineaţă şi până-n seară, ne-au spus deunăzi că bossul pedelist se află în discuţii avansate cu un afacerist din Ieşi pentru a deschide, în primăvară, un post privat de televiziune, dedicat exclusiv partidului de guvernământ. Că deh, se apropie alegerile!  Despre ce afacerist bahluian este vorba nu am aflat încă (sau nu putem deocamdată să vă spunem), din cauza multitudinii sărbătorilor, dar promitem să dăm totul pe goarnă imediat după  Bobotează. Cu această ocazie vă informăm că Giga TV, deţinut de Gheorghe Ştefan, alias Pinalti, va fi lansat oficial pe data de 24 ianuarie 2012, sub conducerea artistului Cătălin Crişan, care va ocupa postul de director general.

Vedetele Giga TV: Cătălin Crişan şi Vizante

Conform pixarilor din Neamţ, televiziunea lui Pinalti emite în mai multe reţele de cablu iar, în a doua jumătate a lunii ianuarie, îşi va lansa grila oficială de programe. Directorul general Cătălin Crişan va realiza şi modera o emisiune duminicală de divertisment gen “Duminica-n familie” a Mihaelei Rădulescu, iar principalul jurnal de ştiri va fi prezentat de jurnalistul Dumitru Boanţă, ex-Antena 1. Printre vedetele din Capitală care se află în negocieri avansate cu bossul din Neamţ privind realizarea unor emisiuni ori formate de emisiuni, se numără nu mai puţin celebrul actor Marius Florea, alias Vizante şi, nu în ultimul rând, Valentin Iliescu, şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul care şi-ar fi manifestat dorinţa de a realiza şi prezenta o emisiune pe teme culturale.

Amintim că, CNA a acordat societăţii “Sonic Media” Piatra Neamţ licenţă pentru postul “Giga TV”. Reprezentant al noului post a fost numit un anume George Harabagiu (daţi search pe Google şi aflaţi mai multe despre el).  Într-o primă fază, Giga TV Bucureşti emite în zona de est a României şi în Capitală, dar, începând cu 2012, odată cu obţinerea definitivă a licenţei audiovizuale, Pinalti urmează ca să-şi extindă afacerea în întreaga ţară.

Hai Pinalti! Fortza Ceahlăul! Fortza Giga TV Iaşi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *