BOMBA! Adi Mutu se intoarce la Fiorentina! Am aflat culisele celui mai ciudat transfer din istoria post-comunista

Prin transferul in India, Adrian Mutu isi va indeplini un vis. Se va retrage de la echipa la care s-a simtit cel mai bine: Fiorentina! CANCAN.ro a aflat ca in pauza dintre sezoane in India, “Briliantul” va evolua la Florenta.

Stirea ca Adrian Mutu va pleca de la Petrolul pentru un transfer in India a facut repede inconjurul Romaniei. Multi dintre iubitorii fotbalului l-au condamnat pe “Briliant” pentru alegerea facuta, insa se poate spune ca cei care au avut aceasta atitudine s-au grabit, mai ales ca nu au fost aflate toate detaliile trecerii sale in exoticul campionat din Asia.

Prin mutarea in India, Adrian Mutu isi compromite orice sansa de a mai juca la echipa nationala

Prin mutarea in India, Adrian Mutu isi compromite orice sansa de a mai juca la echipa nationala

Pentru Adrian Mutu, transferul in India poate si un pas inainte si din punct de vedere sportiv! In exclusivitate CANCAN.ro va prezinta un detaliu crucial in realizarea acestei afaceri. Pe langa cei 900.000 de euro pe care ii va incasa in cele doua sezoane in care va evolua in Asia (campionatul este format din 8 echipe, iar anul competitional dureaza 3 luni, din octombrie pana in decembrie), Mutu are o sansa extraordinara! Asta pentru ca, in pauza dintre sezoane, fostul international roman va juca la Fiorentina! Cum este posibil acest lucru? Simplu!

54 de goluri a inscris Adrian Mutu pentru Fiorentina in cele 112 meciuri in care a imbracat tricoul Viola

54 de goluri a inscris Adrian Mutu pentru Fiorentina in cele 112 meciuri in care a imbracat tricoul Viola

Fiorentina detine 15% din franciza clubului care il vrea pe Mutu
Pune City, Unul dintre cluburile care il doresc pe atacantul in varsta de 35 de ani, este detinut in proportie de 15% de Fiorentina, fosta echipa a “Briliantului”. De altfel, oferta pentru jucatorului Petrolului a venit chiar prin reprezentantii clubului viola, iar in intelegere este stipulata o clauza foarte interesanta. In lunile de pauza dintre campionate, Mutu se va intoarce la Fiorentina, formatie la care doreste sa-si incheie cariera si la care este foarte iubit de suporteri.

Posibilitatea de a se retrage de la Fiorentina l-a facut pe Mutu sa accepte sa joace in India

Posibilitatea de a se retrage de la Fiorentina l-a facut pe Mutu sa accepte sa joace in India

CANCAN.ro a mai aflat ca sambata, la Ploiesti va sosi un reprezentant al Fiorentinei si un impresar italian, iar atunci se va semna si contractul, cel mai probabil Mutu urmand sa plece dupa partida cu Steaua.
Interesant este ca in afara celor 900.000 de euro pe care ii va castiga la formatia din India, Mutu va incasa si aproximativ 300.000 de euro si pentru lunile de la Fiorentina, astfel ca transferul ar fi fost imposibil de refuzat.

Mutu a fost extrem de iubit pe Artemio Franchi

Mutu a fost extrem de iubit pe Artemio Franchi

Platit de Salman Khan

Tot la capitolul financiar trebuie notat un aspect foarte interesant. Mutu va fi platit de Salman Khan, cel care este actionarul majoritar de la Pune City! Mai mult, in campionatul din India, fiecare echipa are un jucator-vedeta, la Pune, acest loc fiind ocupat de fostul coleg al romanului de la Juventus, David Trezeguet. O alta formatie care il vrea pe Mutu este Chennai Titans, aceasta fiind antrenata de fostul international italian Marco Materazzi.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *