BOMBĂ! Adi Mutu și Sandra s-au CĂSĂTORIT

Relația dintre Adrian Mutu și frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pare să evolueze cu pași mai rapizi decât s-ar fi așteptat oricine. Astfel, fotbalistul pare să fie atât de îndrăgostit de timișoreanca încât a făcut, zilele trecute, un gest care spune totul despre cât de mult o iubește pe brunetă.

Relația dintre Adi Mutu și frumoasa lui iubită, timișoreanca Sandra,a trecut la alt nivel, semn că se iubesc la nebunie. Recent, Adrian Mutu a colindat bijuteriile din Buucrești în căutarea unor bijuterii cu totul și cu totul speciale. Mai exact, fotbalistul nu a fost interesat nicio secundă de cercei, coliere sau intele de logodnă și a trecut direct la ”artileria grea” și a petrecut în bijuteria cu pricina mai bine de 45 de minute alegând cu atenție o pereche de verighete din aur. Și, dovedind că știe exact inclusiv dimensiunile inelarului Sandrei, Adi a măsurat inelele cu pricina până a găsit mărimea potrivită și apoi le-a cerut bijutierilor de acolo să le înscripționeze cu numele lui și cu cel al Sandrei Bachici.

Acum, pare-se, cei doi au făcut deja pasul, în mare secret. Nu de altceva, dar zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de nași, iar pe invitațiile de nuntă, numele lui Adi și al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Misterul iubitei celebrului Adrian Mutu a fost spulberat, în exclusivitate, de Spynews.ro în urmă cu mai bine de două luni. Astfel, în timp ce presa mondenă bâjbâia printre speculații legate de o posibilă relație între Mutu și Bianca Drăgușanu, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe ”Briliant” în timp ce ieșea la restaurant cu frumoasa lui iubită, timișoreanca Sandra Bachici, cea care s-a și prezentat presei folosind titulatura de ”Iubită a lui Adrian Mutu”.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *