BOMBĂ! Când presa îi dădea ca şi căsătoriţi. Ce se întâmplă acum între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav!

Zvonurile de pe piaţă anunţă o nouă cerere în căsătorie iniţiată de Victor Slav pentru Bianca Drăguşanu! Realitatea este însă mai dură decât şi-ar fi imaginat unii! Potrivit unor prieteni din anturajul cuplului, cei doi au decis, se pare, de comun acord, să se despartă! Ruptura s-ar fi produs în urmă cu două luni.

S-au căsătorit, au divorţat, s-au împăcat, dar iată că după o luptă de a-şi salva relaţia, cei doi şi-au dat seama că aşa nu se mai poate. Aşa că au convenit să rămână în continuare parteneri de afaceri, dar să îşi vadă fiecare separat de viaţă. Acest lucru se poate observa şi din postările lor pe reţelele de socializare, unde apar mesaje cu subînţeles, iar pozele cu ei împreună sunt istorie. Mai mult, ieşirile lor publice practic au dispărut. Dacă altă dată erau nedezlipiţi şi gesturile de dragoste erau prezente la tot pasul, în ultima perioadă nu mai era vorba de aşa ceva. Printre ultimele întâlniri s-a numărat şi cea cu foştii lor naşi de cununie, însă răceala dintre Victor şi Bianca era evidentă. Nici măcar de mână nu se mai ţineau!

10-dragusanu_e5d7a10ddf_wk

 

„Bianca şi Victor abia îşi mai vorbesc, au împreună afacerea cu hainele şi atât. Nici vorbă de cerere în căsătorie şi viaţă fericită. Ciorba reîncălzită nu mai are acelaţi gust. La mijloc au fost prea mult reproşuri, certuri, nemulţumiri. Nu mai sunt împreună de vreo 2 luni. Au rămas parteneri de afaceri şi prieteni. Relaţia lor întotdeauna a fost cu urcuşuri şi coborâşuri. Aveau în plan să petreacă împreună sărbătorile, dacă se va întâmpla aşa, probabil vor fi ultimele”, a declarat, pentru spynews.ro, o persoană din anturajul lor. Contactată telefonic, Bianca Drăguşanu nu a vrut să vorbească despre schimbările produse în ultima perioadă în viaţa ei. „Nu comentez”, a fost reacţia ei.

RTEmagicC_bia-vic.jpg

 

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *