BOMBA SFARSITULUI de AN! Roxana Vancea s-a logodit cu Mihai Bendeac. Avem DOVADA!

Roxana Vancea si Mihai Bendeac traiesc de mai multa vreme o frumoasa poveste de dragoste si se pare ca acum, in prag de sarbatori, cei doi au trecut la urmatorul nivel in relatia lor.

Roxana Vancea a primit inelul de logodna si chiar daca nu au stabilit inca data casatoriei, vedeta este in culmea fericirii. Iubita lui Bendeac a postat pe contul de Facebook o imagine, in care arata tuturor dovada ca a primit inelul din partea partenerului ei. Fotografia este insotita si de versurile unei melodii a celor de la Parazitii. „Cine ma EU? Nu tu ma…Mie!”, a scris Roxana Vancea in urma cu putin timp pe contul de socializare.

Fosta asistenta TV a  aratat dovada momentului in care  in care Mihai ii pune inelul pe deget. Cu toate acestea ea scrie pe reteaua de socializare ca se simte „neceruta” si „nelogodita”.

Isi dedica timpul orelor de sport

De cand nu mai are niciun proiect de televiziune, Roxana isi dedica tot timpul orelor de kangoo-jumps si elevelor sale. Vancea nu este o instructoare prea exigenta, asa ca tinerele vin de drag la cursurile ei, ajungand uneori sa depaseasca cu mult numarul de cursanti impus.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *