Roxana Vancea s-a cuplat cu un fotbalist celebru de la Steaua! Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz!

Roxana Vancea l-a lasat pe Mihai Bendeac si a trecut la fotbalisti. Fosta asistenta tv are in prezent o relatie cu stelistul Gabi Iancu.

Roxana Vancea este una din cele mai dorite femei din Romania, iar barbatii roiesc in jurul ei. Dupa relatia cu Mihai Bendeac, si dupa ce in urma cu doua saptamani fosta asistenta tv scria pe Facebook ca este intr-o relatie cu o femeie, acum a trecut la fotbalisti.

Gabi Iancu si Roxana Vancea au fost la cumparaturi

Gabi Iancu si Roxana Vancea au fost la cumparaturi

CANCAN.ro a filmat-o marti pe Vancea in timp ce intra cu fotbalistul Gabi Iancu in locuinta acestuia din Pipera. Cei doi au mers la un supermarket sa faca cumparaturi, si au stat in magazin mai bine de 30 de minute. Fotbalistul si Vancea au iesit cu zambetul pe buze din magazin, iar Gabi Iancu avea in mana o multime de pungi in care se aflau cumparaturile, pe care le-a pus in portbagajul masinii sale de lux.

Stelistul si fosta prezentatoare sunt un cuplu

Stelistul si fosta prezentatoare sunt un cuplu

Dupa care i-a deschis ca un adevarat cavaler portiera brunetei, aceasta i-a zambit, iar dupa nici 10 minute au ajuns la locuinta fotbalistului.Se sorbeau din priviri

Gabi Iancu a coborat primul din masina si s-a dus la portbagaj sa ia pungile in care se aflau cumparaturile. A fost urmat de Roxana, care i-a zambit larg, i-a spus ceva, dupa care a luat si ea cateva pungi.

Cei doi erau numai un zambet, stelistul o sorbea din priviri pe fosta asistenta tv, iar aceasta era foarte incantata.

Stelistul a dus-o pe Vancea acasa la el

Stelistul a dus-o pe Vancea acasa la el

Asa ca au intrat in locuintat fotbalistului, iar ce s-a intamplat acolo…putem sa intuim. Un cuplu perfect, asa par cei doi, chiar daca sunt de putin timp impreuna.N-a durat mult

Gabi Iancu a venit la Steaua la pachet cu supranumele de „noul Hagi” – fiind numit asa chiar de fostul lider al Generatiei de Aur -, insa, treptat-treptat, a reusit sa se transforme in urmasul de drept al lui Adrian Cristea. La sfarsitul anului trecut, stelistul avea o relatie cu Anca Negoescu, unul dintre cele mai sexy manechine din Romania, tanara fiind inzestrata cu un chip angelic, dar si cu niste forme ispititoare. Cei doi se cunoscusera prin intermediul iubitei lui Lucian Filip – colegul lui Iancu de la Steaua, insa relatia nu a durat mult.Gigi Becali a facut anuntul

Relatia cu Vancea nu i-a purtat noroc lui Iancu in ceea ce priveste cariera sa sportiva. Gigi Becali a declarat miercuri seara, inaintea meciului Stelei cu echipa Trencin, ca Iancu va pleca de la Steaua. De altfel, atacantul nu a fost inclus in lotul de miercuri seara.

Sursa:cancan.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *