BOMBA! Vestea care l-a facut sa planga pe Gigi Becali! Ar putea fi eliberat chiar de…

Dupa ce a fost pedepsit de conducerea Penitenciarului Poarta Alba pentru mai multe abateri, Gigi Becali s-a cumintit, castigandu-si mai multe drepturi. Patronul Stelei a aflat recent o veste care il face sa astepte Craciunul mai ceva ca un copil.

Dupa ce s-a comportat exemplar in cele 5 zile de permisie pe care le-a primit in luna septembrie, Gigi Becali ar putea primi din nou o invoire de la conducerea Penitenciarului Poarta Alba. De aceasta data, latifundiarul ar putea iesi din inchisoare chiar de Craciun, spre bucuria sa si a familiei sale.

Aceasta permisie, insa, nu va veni chiar atat de usor. Gigi Becali trebuie sa aiba in continuare un comportament exemplar si sa nu i se inregistreze nici cea mai mica abatere. Daca va fi suficient de “convingator” in ochii sefilor inchisorii, patronul Stelei ar putea iesi din nou din inchisoare pentru o perioada de 5 zile.

Asadar, daca va fi eliberat 5 zile la sarbatorile de iarna, Gigi Becali va fi nevoit sa stea la fel de cuminte ca la ultima sa permisie.

Cat castiga la Academia lui Hagi

Printre cel mai important drept castigat in instanta de catre Gigi Becali este telefonul mobil, pe care are voie sa il foloseasca pe parcursul orelor pe care le petrece la serviciu. Pentru munca pe care o presteaza la Academia Hagi, inceputa in luna aprilie, Gigi Becali este platit, insa suma nu il motiveaza absolut deloc: 30% din salariul minim pe economie, adica 300 de lei.

“Pe mine ma intereseaza sa imi reduc suspendarea, nu am ce face cu banii acestia. Se vor stringe in cont si ii voi dona unei persoane care are nevoie de ei, unui caz social”, ar fi declarat Becali in urma cu ceva timp.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *