Brigitte Năstase a luat hotărîrea decisivă!

Brigitte şi Ilie Năstase s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni, iar bruneta şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă, fiind hotărâtă să îşi facă ordine în viaţă. În urmă cu puţin timp, Brigitte a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, prin care îşi anunţă fanii că a luat o decizie în legătură cu căsnicia sa.

Vedeta spune că a reuşit să îşi rezolve problemele pe care le are cu soţul său şi au hotărât să îşi mai acorde o şansă.  ,,Dragii mei prieteni, astăzi am luat o decizie, în legătură cu căsnicia mea. Astăzi ne-am rezolvat toate problemele, TOATE, am reuşit să facem amândoi ordine în viaţă, şi vom porni un nou început, împreună (Brigitte şi Ilie Năstase)’’, a scris bruneta pe pagina sa de Facebook.

Acest mesaj a venit după ce Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, a ”furat” startul distracţiei în mini-vacanţa de 1 Mai, şi a petrecut vineri seara în clubul Fratelli, la concertul Deliei, iar sâmbătă a fost prezentă în clubul Loft, de la malul mării.

De cum a intrat în club, Brigitte a comandat şampanie Moet cu care şi-a delectat papilele gustative. Cu paharul în mână, soţia lui Ilie Năstase a început să danseze pe muzica Deliei, iar cele care o însoţeau i-au urmat exemplul. Soţia fostului tenismen s-a distrat de minune, chiar dacă partenerul ei nu se afla lângă ea.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *