Dan Lungu, preşedinte!

Gata cu suspansul, gata cu cu chibiţăreala! Dan Lungu este noul preşedinte! Nu vă ambalaţi însă prea tare, că nu îi va lua locul lui Iohannis la Cotroceni şi nici măcar şefului de la asociaţia de proprietari. E preşedinte de grup la Casa Poporului!

După cum ne anunţă „onorat” pe pagina proprie de Facebook, zilele trecute s-au votat componenţele grupurilor de prietenie cu parlamentele altor ţări, unde Dan Lungu a bifat nu mai puţin de patru bucăţi. În trei grupuri este membru – cu Elveţia, Luxemburg şi Maroc, în vreme ce la al patrulea – Coasta de Fildeş, este chiar preşedinte. Ne gândim că a fost concurenţă mare, de vreme ce distinsul scriitor ieşean s-a gândit să anunţe acest lucru ca pe o mare realizare.

Nu ştim sigur care mai e situaţie prin Coasta de Fildeş şi nici cu ce ar ajuta senatorul Dan Lungu la dezvoltarea relaţiilor bilaterale dintre cele două colonii (pardon, popoare!), surori şi prietene. După cum e prezentată, însă, pe Wikipedia, Coasta de Fildeş ar fi unul dintre principalii producători de cacao de pe Glob. Aşa că, aviz politicienilor! Dacă doriţi să vă faceţi de… cacao şi nu ştiţi cum, de acum înainte apelaţi cu încredere la Dan Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *