Bustul impresionant care a pornit un nou razboi al declaratiilor. Cum arata modelul din Crimeea disputat de Rusia si Ucraina

Razboiul declaratiilor si al propagandei politice a luat o turnura bizara, dupa ce un model din Crimeea a fost numit cea mai frumoasa fata „naturala” din Rusia.

Maria Zarring, posesoarea unui bust impresionant, s-a nascut in Crimeea, regiunea ucraineana aflata acum sub conducerea Rusiei. Maria, in varsta de 28 de ani, a castigat un concurs in care Rusia celebra frumusetea feminina naturala.

Acum insa, comentatori ucraineni acuza Rusia ca au ales-o pe Maria numai pentru a umili Ucraina. Tot acestia insista ca sanii modelului nu ar fi naturali.

„Au ales-o numai pentru a ne face in ciuda. Moscova rade de Ucraina, asumandu-si una dintre povestile de succes ale tarii. De fapt insa, nici macar nu este o femeie adevarata”, a spus Oksana Melnyk, descrisa de dailymail.co.uk drept o experta in frumusete din Ucraina.

 

„Nu ma intereseaza politica. Sunt mandra de sanii mei, de corpul meu, de titlul pe care l-am castigat si de originile mele”, a fost raspunsul Mariei la aceste acuzatii.

Maria, care locuieste acum in Moscova, avea o slujba de birou, inainte sa castige, in 2011, un concurs de tricouri ude.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *