Ioan Nani, pregătind ofensiva farmaceutică pe frontul de răsărit. Injecţii de capital în Ucraina

Antibiotice SA îşi lărgeşte spectrul de acţiune, extinzându-şi activităţile în Ucraina, unde-şi va deschide în curând o reprezentanţă în regiunea Vinnytsia. Pentru a cimenta şi mai bine noua investiţie, managerul Antibiotice, Ioan Nani, a purtat un dialog cu Stafil Streptofenko, directorul camerei de comerţ din Vinnytsia.

Ioan Nani: Bine v-am găsit, domnule Streptofenko. Permiteţ-mi să vă strâng mâna pentru sprijinul oferit companiei Antibiotice de a pătrunde pe piaţa ucrainiană.
Stafil Streptofenko: – O clipă, să-mi pun mănuşile anticontaminare. Le am de la taică-meu, fost laborant la Cernobâl. Nu vă uitaţi că au şapte degete, bătrânu’ încă trăieşte şi le mai foloseşte când taie la vie.

Bravo, îmi place prudenţa dumneavoastră. Paza bună trece primejdia rea, sau, altfel spus, antibioticul bun trece infecţia purulentă, haha!
D-apoi, noi, cum stăm aici, vecini cu ruşii, mereu am simţit câte un junghi în coastă. Când strănuta rusul la Moscova, la Kiev ne trezeam cu febră de 39 de grade. Dar bună şi febra asta la ceva, nu mai îngheţam în apartamente.

Ei, vremurile acelea au trecut. Prin prezenţa companiei noastre aici, veţi vedea că sistemul vostru imunitar va cunoaşte o întărire evidentă. Ca să zic aşa, e ca sistemul antirachetă de la Deveselu nostru. Cum apare un virus la orizont, îl detectăm şi-l doborâm în rafale de câte 2 comprimate la şase ore, după mese.
Ei, aşa da performanţă! Tare aş vrea să vă prezint şi lui taică-meu, a cam îmbătrânit şi răceşte uşor. Cum iese toamna în grădină, cum începe să-i curgă trompa.

Vreţi să spuneţi, nasul.
Nu, nu, trompa. În 86, era pompier la Cernobâl şi, după ce a intervenit să stingă incendiul, i-a rămas fixată trompa de la masca de gaze. La început, îl deranja, mai ales când trebuia să dea pe gât o duşcă de vodcă, dar acum s-a obişnuit, şi-a montat o pompă în vârful trompei cu care aspiră tot. De Paşti chiar ne dă o mână de ajutor, aspiră toate covoarele din casă. Ei, de la o vreme, îi curge nasul, aşa, ca la o garnitură defectă. Am încercat un tratament prescris de un inginer de la sistemul de irigaţii din satul lui, dar, na, inginerul ce să ştie, bagă repede cheia franceză şi atât. Poate aveţi dumneavoastră nişte picături, dar nu la pipetă, ci disponibile în nişte butoaie de 60 de litri, să-i ajungă măcar pentru doza de atac. Hai că fac cinste cu o sticlă de uraniu maturat în reactorul 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *