Cand credeai ca nu se poate face mai bombat? Coco Austin si-a marit posteriorul! Cum arata acum imbracata intr-o rochie din plasa

Dintre toate vedetele, Coco Austin cu siguranta nu are nevone de o marire de posterior. Insa, in urma cu cateva zile, pe contul sau de instagram, vedeta s-a laudat ca fundul ei a crescut cu 2 inchi.

„Dupa ce am urcat pe internet o poza cu posteriorul meu toti imi cer fotografii cu fundul meu. Tehnicile mele de bodybuilding m-au ajutat sa il cresc asa”, a declarat Coco.

Posteriorul vedetei in varsta de 35 de ani este cu siguranta un lucru de la care nu iti poti lua ochii, diferenta fiind vizibila daca comparam poze recente cu ea si fotografii din anii trecuti.

In fotografii, Coco si-a luat pozitia cu care a devenit cunoscuta: posteriorul indreptat spre aparatul de fotografiat si o privirea seducatoare.

Rochia purtata este una cat de poate de decupata, fiind realizata dintr-o plasa de culoare galben fosforescent. Vedeta a incaltat si cu o pereche de pantofi cu un toc imens de aceeasi culoare.

Coco este casatorita cu rapperul Ice-T si sustine ca in acest moment se afla in cea mai buna forma, ea fiind declarata femeia cu cel mai mare si impresionant posterior.

Tehnicile sale de antrenament pentru posterior au urcat-o in acest top, fiind urmata indeaproape de Kim Kardashian, Nicki Minaj, Beyonce si Jennifer Lopez.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *