Jennifer Lopez e pregătită pentru un nou început

La 46 de ani, Jennifer Lopez pare să fi înţeles în sfârşit ce vrea de la viaţă, diva latino făcând o mărturisire la care nimeni nu se aştepta.

Aflată pe coperta revistei InStyle, Lopez declară că a renunţat la a mai căuta dragostea cu orice preţ şi de acum înainte şi-a propus să fie fericită singură.

 

După ce a fost pe punctul de a se căsători cu Ben Affleck, s-a măritat cu Marc Anthony, cu care are şi doi copii, şi a avut o relaţie tumultoasă cu mai tânărul Casper Smart, artista vorbeşte acum cu înţelepciune despre viitor.

 

„Ca fete, cred că suntem învăţate de la o vârstă fragedă că fericirea noastră depinde de altcineva. Şi eu mi-am aşteptat prinţul. Fiecare persoană pe care o întâlneam devenea inevitabil cea cu care doream să-mi petrec tot restul vieţii. După aceea îţi dai seama că eşti o femeie puternică şi nu ai nevoie de cineva care să te salveze”.

 

În momentul de faţă, Jennifer are o singură prioritate: gemenii săi în vârstă de 7 ani, Max şi Emme, pe care îi ia cu ea peste tot. Iar momentul său favorit din zi rămâne acela în care este acasă şi îşi culcă copiii.

 

Învitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Lopez a avut o nouă apariţie de efect. A combinat o fustă albă, un pulover fin şi o pereche de stiletto. Totul ar fi fost însă în zadar dacă Jennifer nu ar fi avut şi o atitudine pe măsura look-ului. Zâmbitoare şi foarte încrezătoare în ea, vedeta pare hotărâtă să schimbe ceva în viaţa ei.

 

Foto: Hepta, Instagram

Sursa: viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *