Cannabis – Best Club. Locul care nu se schimbă niciodată

Există în Iaşi un bar care chiar dacă şi-a schimbat denumirea de-a lungul timpului nu şi-a schimbat şi năravul. Pe la mijlocul Copoului, în spatele fostului Super-Magazin se află Best Club. Ex-Cannabis, pentru cunoscători.

Cannabis_Best_Club_1Mese de lemn masiv, o terasă răcoroasă şi încăpătoare, muzică ciudat de bună pentru proximitatea cu zonele studenţeşti şi preţurile acceptabile fac din Best Club o ţintă negreşită a amatorilor de distracţie din Iaşi. Şi a noastră, a bârfitorilor, bineînţeles.

De când am început freventarea acestui minunat local, cu ani buni-buni de tot în urmă, n-am zărit niciodată vreo reprezentantă a sexului frumos servind la mese. Nu ştim dacă-i vorba de discriminare sau de respect pentru instituţia feminină, dar, de obicei, chelnerii din respectivul club sunt neaşteptat de amabili. Barmanii sunt şi ei darnici cu gradele din cocktailuri, iar frappe-ul este, probabil, unul dintre cele mai bune din Iaşi.Cannabis_Best_Club_2

Numai să nu călcaţi pragul Best Club în timpul zilei, în perioada anului şcolar. Exact în spatele acestuia, Colegiul „Garabet Ibrăileanu” reprezintă o sursă inepuizabilă de clienţi pentru localul nostru. Doi paşi mai sus, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” este o altă sursă de consumatori minori de bere şi cafele. De aceea, incursiunea dumneavoastră în respectivul bar în timpul dimineţii s-ar putea să fie întreruptă de zeloşi oameni ai legii veniţi să legitimeze tinerii chiulangii.

În timpul nopţilor de weekend atmosfera se schimbă uşor. Pentru a intra în rând cu lumea, cei din Best Club organizează petreceri unde muzica-i prea tare şi accesul prea puţin restrictiv. Dar, după câteva shot-uri prieteneşti din partea casei, totul se rezolvă amiabil…

Mari Juana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *