Caragiale a revenit la Iaşi!

După o perioadă de absenţă de prin târgurile Moldovei, Clubul Mobil de Comedie a revenit la Iaşi cu forţe proaspete. Avându-l în rolul principal pe Teo, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de stand-up din România, a readus zâmbetul pe buze ieşenilor într-un show de senzaţie, la Dublin Pub. În CV-ul său, Teo se autodefineşte pe cât de simplu, pe atât de direct:  „Înverşunat, Genial, Amuzant, Profet, Simpatic, Misogin, Teo.”, reuşind astfel să-şi atragă destui simpatizanţi.

Lăsând deoparte obscenităţile la minut, artistul abordează cel mai adesea comicul de situaţie, amuzându-se de prostia care domneşte în ţara noastră, începând de la magazine, relaţii, femei şi, bineînţeles, politică.

Deşi autocaracterizarea sa pare a fi un pamflet, fiecare trăsătură este cât se poate de prezentă, în special misoginismul fără perdea care, cu surprindere, a stârnit râsetele doamnelor şi domnişoarelor din sală. Pesemne că s-au regăsit în acele povestiri!

Fire perspicace, Teo a aflat că un reprezentant al unuia dintre cele mai cunoscute hipermarket-uri din România se află în sală, exploatând la maximum ocazia, pentru a-i spune tot ceea ce îl deranjează. Nici politicienii nu au scăpat cu faţa curată:

Dacă vreodată copilul dumneavoastră spune că vrea să se apuce de politică, să nu îl lăsaţi în ruptul capului. Spuneţi-i să se apuce de tâlhărit, că e mai cinstit, decât să faci politică!”.

La final, un fan de culoare i-a oferit comediantului un „shot” în semn de apreciere, acesta acceptându-l cu mare drag. Şi cam atât!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *