Regal de minerale şi cristale la Iaşi

Cei pasionaţi de minerale, cristale şi alte pietre semi-preţioase au avut ocazia, zilele trecute, să îşi întregească colecţia personală, odată cu deschiderea expoziţiei cu vânzare „Mineralia”. Timp de trei zile, ieşenii au putut vedea, la Muzeul de Istorie Naturală, o paletă largă de cristale, de mărimi şi culori diferite:

“Această expoziţie oferă vizitatorilor săi cristale pentru colecţionari, bijuterii pentru doamne şi obiecte de decoraţii. Coarţ, ametist, topaz, diamante, safir, smarald, opal, alexandril sunt doar câteva dintre cristalele vedetă ale expoziţiei. Expozanţii sunt din Baia Mare, Arad şi Cluj. Ne bucurăm că încă de la deschidere, am avut o mulţime de vizitatori”, ne spune geologul Andrei Gorduza.

Cele mai căutate şi apreciate pietre preţioase de către femei sunt ametistul şi agatele, iar colecţionarii sunt încântaţi de turmaline. Preţurile variază în funcţie de specie şi mărime: un breloc costă 5 lei, o pereche de cercei sau o brăţară ajung la 10 lei bucata. Dacă doriţi să faceţi un cadou special şi dispuneţi de un buget nelimitat, vă recomandăm un set cu cercei, inel şi colier din chihlimbar combinat cu scoici sculptate la preţul de 2.500 lei.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *