Cat de mult l-a schimbat puscaria! Ipostaza emotionanta in care a fost surprins Becali, cand credea ca nu-l vede nimeni!

Intr-una dintre cele mai emotionante zile din viata lui, dupa un an de inchisoare, Gigi Becali a plans ca un copil dupa ce a gustat aerul libertatii. Chit ca este si doar pentru 24 de ore.

Dupa trei tentative in care s-a discutat sa fie eliberat pentru o zi, in sfarsit acest lucru s-a intamplat stazi, iar Gigi Becali a ajuns la familia lui, intr-o fuga contracronometru! Nu a putut sa plece din fata Penitenciarului Poarta Alba fara sa faca insa o declaratie in fata jurnalistilor, asa cum obisnuia odinioara.

Latifundiarul a incaruntit foarte mult de cand a fost inchis

Latifundiarul a incaruntit foarte mult de cand a fost inchis


„Trebuie sa se obisnuiasca lumea ca nu sunt un caine, ca nu pot sa fiu aratat cum vrea si cand vrea cineva, sunt un om, nu sunt salbatic, vorbesc cu oamenii. Nu ma arata nimeni cand vrea, numai Dumnezeu poate sa ma arate, nu este nimeni stapan pe mine, eu sunt stapanul meu si numai un Hristos am, atat”
, au fost primele cuvinte ale lui Becali la iesirea din inchisoarea.

Pelerinaj la vila din Pipera

Pentru ca permisia este de doar 24 de ore, mana dreapta a lui Becali, Ion Lutu, cel care l-a condus cu o masina la Bucuresti, a accelerat si l-a adus pe latifundiar la familia lui, din Pipera, unde s-a facut din nou pelerinaj dupa sosirea lui. Jucatori ai Stelei, dar si antrenorul Laurentiu Reghecampf, impreuna cu sotia lui, Ana Maria Prodan, au venit sa-l imbarbateze pe milionar.

Desi in fata camerelor nu s-a vazut foarte bine, fotografii Cancan.ro l-au surprins indeaproape pe Gigi Becali, care avea chipul brazdat nu doar de riduri si tristete, dar avea si cearcane, iar ochii erau rosii, probabil de la nopti nedormite, in care a plans intre patru pereti, de dorul familiei.

Gigi Becali a plans si in public, cand a mers pentru cateva clipe si la mormantul bunicilor sai.
Impresionat de o fetita

De departe insa cea mai emotionanta ipostaza a fost surprinsa tot de catre fotografii Cancan.ro. Si-anume, acela in care Gigi Becali s-a rupt de toata familia si s-a dus la o mogaldeata de copil, cel mai probabil fetita vreunui nepot, in fata careia aproape a ingenuncheat si a alintat-o ca pe
propriul lui copil.

De dragul unei fetite, Becali aproape ca a ingenuncheat ca sa o alinte

De dragul unei fetite, Becali aproape ca a ingenuncheat ca sa o alinte

La scena a participat si sotia lui, Luminita, care s-a abtinut cu greu sa nu planga uitandu-se la sotul ei.

Becali a plans cand a ajuns la mormantul bunicilor sai

Becali a plans cand a ajuns la mormantul bunicilor sai

Milionarul a mai iesit din casa pentru a trece si pe la Politia din Pipera, unde a fost nevoit sa-si consemneze vizita.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *