Cât de sexy a fost Ramona Badescu, la braţul iubitului român, de ziua ei!

În compania noului său iubit român, Ramona Bădescu şi-a aniversat ziua de naştere cu petrecere pe cinste, de unde nu a lipsit prietena ei, Vica Blochina. Momentele de tandreţe între vedetă şi iubitul ei avocat nu au lipsit, iar ivitaţii i-au admirat îndelung pe cei doi îndrăgostiţi.

Ramona Badescu a implinit ieri frumoasa vârsta de 48 de ani. Vedeta si-a aniversat ziua de nastere in Bucuresti si a avut parte de o super petrecere de ziua ei, la un renumit restaurant din Herastrau, Dakota. Parintii, familia si prietenii apropiati i-au fost alaturi si i-au cantat Ramonei “La multi ani!”.

Sărbatorita si-a facut aparitia la bratul proaspatului sau iubit roman, avocatul Narcis Godeanu, care nu a scapat-o toata seara din ochi. Ca de fiecare data, Ramona Badescu a fost o aparitie ieşită din comun, a purtat o rochie neagra, lunga, cu o coada din blana, şi a fost extrem de sexy si eleganta. Cu ocazia zilei sale de nastere, Ramona si-a lansat si noul album muzical, “Io”, si a sustinut un recital de exceptie, alaturi de invitatul sau special din Italia, un napoletan din trupa ce o insoteste in orasele din Peninsula in turneul organizat pentru spectacolul “Pasiune”.

Şi… pasiune a fost si la petrecere, caci vedeta a fost invitata de iubitul sau la dans… Momentul tortului a fost unul emotionant pentru sarbatorita si parintii ei, care i-au urat “La multi ani” cu lacrimi in ochi. De ziua ei, Ramona Badescu a primit multe cadouri, printre care icoane, parfumuri, produse de infrumusetare si buchete imense de flori. La loc de cinste în ”loja ”invitatilor s-a aflat si Ambasadorul Italiei la Bucuresti, excelenta sa Diego Brasioli. De la petrecere nu a lipsit nici Vica Blochina, prietena apropiata de-a sarbatoritei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *