Andreea Marin şi Ramona Bădescu, afară din TVR?

În toamna anului trecut, TVR anunţa cu tamtam că îşi va mări echipa cu două nume grele: Ramona Bădescu (45 de ani) şi Andreea Marin (39 de ani). Se spera că ele vor aduce postului audienţe mari. Dar n-a fost aşa, drept urmare, şefii TVR intenţionează să nu le mai prelungească acestora contractele de colaborare.
Andreea Marin şi Ramona Bădescu au fost considerate salvatoarele televiziunii publice. Pe vremea “Surprizelor”, Andreea aducea audienţe – record postului şi s-a sperat că revenirea ei pe sticlă cu emisiunea “Preţuieşte viaţa” va avea acelaşi efect. Dar rezultatele au fost sub aşteptări. Nici Ramona Bădescu nu a reuşit să adune prea mulţi români în faţa televizoarelor la emisiunea ei, “Duminica în familie”. Aşa că, după un prim sezon nu prea bun, mai-marii TVR nu vor să le mai prelungească acestora contractele de colaborare. Asta chiar dacă Andreea susţine că emisiunea ei este în vacanţă şi că, odată cu intrarea noii grile de programe, ea va reveni pe sticlă.

Nu au acoperit cheltuielile
“Există contracte pe o perioadă determinată. După expirare, acestea nu vor fi prelungite”, a declarat, pentru Libertatea, o sursă din TVR. Unul dintre motivele despărţirii ar fi faptul că emisiunile nici măcar nu au reuşit să scoată investiţiile din reclamele aduse. În plus, se pare că Ramonei Bădescu i s-a spus să-şi schimbe stilul de prezentare, căci la români nu prinde modelul italian, cel cu care bruneta este familiarizată. Cum frumoasa Ramona nu s-a conformat, şefii ei au decis să încheie colaborarea.

(sursa: www.libertatea.ro citiţi mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *