Cât de virili sunt bărbaţii ieşeni, în funcţie de zodie

Mulţi dintre dumneavoastră aţi conştientizat, probabil, că zodia de care aparţineţi vă influenţează, mai mult sau mai puţin, felul de fi. Iar în ceea ce numim “felul de a fi” intră, pe lângă temperament, caracter, prejudecăţi, grad de inteligenţă sau sistem de valori, şi sexualitatea noastră. Un studiu întreprins de specialiştii Institutului de Cercetări “Mizil Moisescu”, din Iaşi, scoate în evidenţă faptul că sexualitatea este strâns legată atât de zodia în care ne-am născut, cât şi, evident, de societatea în care trăim. În cazul Iaşului, mai exact al bărbaţilor din Iaşi, concluziile în funcţiei de zodii sunt mai mult decât interesante.

Ieşeanul Berbec

Adoră femeile şi este un amant desăvârşit, cu o energie incredibilă. Deşi nu poate fi numit un obsedat sexual, primul lucru la care se gândeşte atunci când vede o femeie frumoasă este să o îngenuncheze, să o tragă de păr şi să o ciupească. Majoritatea bărbaţilor în berbec au, însă, probleme cu vederea. Sexul în grup? Nici o problemă. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Ca la praznic!

Taur

Sexualitatea acestui bărbat este una fără complicaţii, nefiind interesat de fantezii, jocuri de-a “pompierul şi asistenta” sau “vorbe murdare”. Îi place treaba simplă, bătrânească, îndesată şi icnită. Nu face sex fără şosete în picioare.

Gemeni

Crede ca în sex, ca şi în razboi, nimic nu e interzis. Este foarte greu să-l convingi că nu-i chiar cel mai mare Casanova, pentru că stă foarte bine “la teorie”. În schimb, discreţia e punctul lui forte. Dacă s-a întâmplat să te culci cu el, nu-i va spune, nici în ruptul capului, decât celui mai bun prieten, colegilor de serviciu, băieţilor de la scară şi, dacă are blog sau cont de facebook, mai poate pomeni şi acolo, dar în treacăt, ceva minor.

Rac

Are o nevoie continuă de încurajare, dar, dacă ştii cum să-l iei, poate deveni un amant excelent. “Hai, Gicule, că se poate…” e cel mai potrivit îndemn. Să nu te sperii dacă adoarme, în general, pe el, în timpul actului.

Leu

Pentru nativii din Leu, sexul este doar o altă cale de a-şi demonstra calităţile. Preferă femeile supuse, îngenuncheate şi poziţiile în care este mereu deasupra, triumfător. Îi place să-şi pună pene în cap şi medalii la gât în timpul partidei de amor. Pozează-l, o să te amuze peste ani!

Fecioară

Barbatul Fecioară e “un cuminte” când vine vorba de sex. Este unul dintre puţinii bărbaţi care ştie că-i “păcat s-o facă pe la spate”. În rest, adoră să se dea cu cremă pe corp şi să nu te mire dacă îl surprinzi în chiloţei cu două numere mai mici.

Balanţă

Bărbatul ieşean născut în Balanţă adoră femeile constante, fără oscilaţii emotionale şi alte oftaturi. Să nu te dai în spectacol atunci când eşti în pat cu el, pentru că e un foarte aspru judecător al tuturor lucrurilor, mai blând doar când vine vorba de persoana lui. Dacă-i ajungi în gură, nici toată apa Bahluiului nu te spală.

Scorpion

Bărbatul Scorpion are un apetit extraordinar pentru sex. Adoră practicile sexuale extravagante, cum ar fi sexul pe burta goală sau sexul de unul singur.

Sagetător

Este un mare iubitor al femeii, indiferent de formă sau culoare. Dacă eşti mai grasuţă, sau un pic atinsă de strabism, el e cea mai bună alegere să simţi şi tu că “focu’ arde”.

Capricorn

Bărbatul Capricorn îşi programează sexul la fel cum îşi planifică şi viaţa. Este lipsit de impulsivitate, totul e calculat, chiar şi pasiunea sau momentul în care simte nevoia de plăcere. Deci nu lasă nimic la voia întâmplării. Iar în cazul sexului, se face un tabel, se trec numele participanţilor, rh-ul, poziţiile, durata etc..

Vărsător

Nu lasă impresia că îi place să faca amor, dar, dacă ajungi să îl cunoşti îndeaproape, vei realiza că adoră acest lucru. Sexul oriunde şi oricând îi este pe plac, iar dacă atunci când sunteţi într-un club te invită la toaletă, sigur nu o va face pentru a te ajuta să îţi pudrezi nasul. Chiar, îţi pudrezi nasu’?

Peşti

Este plin de imaginaţie sexuală, iar o partidă de amor cu un barbat în Peşti va fi pentru tine o experientă erotică plină de surprize. “Cocoşu’ învârtoşat”, “ţapul fără turmă”, “roata rusească” sau “măicuţele şi africanu’” sunt doar câteva dintre poziţiile în care îţi vei da duhul alături de el.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *