Cătălin Moroşanu se inspiră din filmul „Immortals“

Fără a se speria că premiera filmului „Immortals“ a avut loc pe data de 11.11.2011, considerată de unii ziua când are loc sfârşitul lumii, luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu s-a declarat extrem de încântat de scenele de luptă din acest film.

Cătălin nu a ascuns faptul că s-a inspirat din peliculă pentru Gala Local Kombat, care va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la Frankfurt.

„Am fost la premiera filmului «Immortals», pentru că îmi plac foarte mult filmele cu războnici. E normal pentru că şi eu sunt un luptător în ring, nu? Doar nu o să mă uit filme de dragoste! Mi-au plăcut foarte mult efectele speciale din „Immortals“, chiar dacă firul epic a cam scârţăit. Cel mai mult mi-a plăcut lupta dintre zei şi titani, de unde m-am inspirat pentru următoarea mea luptă“, a spus Cătălin Moroşanu, care şi-ar dori un adversar olandez în gala de la Frankfurt.

În „piramida“ Galei se vor lupta câştigătorii ultimelor „piramide“, Ismael Londt, Erhan Deniz, Serghei Laschenko şi Pavel Zhuravlev.

În meciul de rezervă al „piramidei“, românul Benny Adegbuyi îl va întâlni pe fosta glorie din K-1, Carter Williams.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *