Catrinel Menghia, jurnal pe tocuri (II)

Celebrul fotomodel ieşean, Catrinel Menghia, şi-a uitat jurnalul intim pe o bancă din Copou. „Bârfa de Iaşi” a intrat în posesia lui.

–          Mă tot bate la cap fostul meu bărbat, Massimo Brambati, sunându-mă în cele mai nepotrivite momente ale zilei, ba când sunt la SPA, ba când îmi epilez urechile. Fraierul, e gelos că m-am cuplat cu Massimiliano, producătorul de cinema cu care o ard acum. Mare panaramă Brambati ăsta. După ce că a dat un singur gol în cele 279 de meciuri din toată aşa-zisa lui carieră de fotbalist, mai are pretenţia să pătrundă în careul meu de 16 metri şi, eventual, să-mi mai dea şi gol din foarfecă. Lasă-l să stea pe banca de rezerve, dacă a fost fraier şi nu mi-a respectat indicaţiile tehnico – tactice!

–          Mă uit la ieşencele astea care o fac pe vedetele pe la tv, Laura Cosoi, Simona Gherghe, Iulia Vântur, şi parcă-mi pare rău că nu m-am încurcat cu vreun şmecher din televiziune. Acum m-aş fi spart şi eu în figuri pe la Mamaia sau Eforie, mă mai agăţa vreun Leo de la Strehaia, viaţă, tată! Aşa, la New York, plictiseală mare. Urcă-te, coboară din limuzină, shooting, „smile, baby!”, „check, please!”, urcă-te, coboară din yacht, sex on the beach, sex on the washing machine, bleah…Mi-e dor de-o aventură cu vipurile româneşti, să simt damful de usturoi amestecat cu Dom Perignon, să mă maseze unu’ cu un ghiul de aur de 40 de grame pe spinare….

–          Am văzut că Răzvan Fodor, prima mea iubire, face nu ştiu ce emisiune la televizor, Masterchef, ceva cu bucătăreală. Adevărul e că Răzvan a fost întotdeauna priceput la copt puicuţe la foc mic. Dacă-l lăsai cinci minute singur în bucătărie, îl găseai cu vreo gâscă în braţe.

–          Săptămâna trecută am fost în Vegas şi am spart în cazinouri nişte chipsuri de vreo 20.000 de dolari. Când i-am povestit unei prietene din România că am „ronţăit” nişte cipsuri în Las Vegas, s-a apucat să râdă ca proasta şi să-mi spună că de-aia m-am mai îngrăşat, că bag în mine toate junk food-urile. I-am explicat cu greu că era vorba de jetoane pentru ruletă, nu de cipsuri cu cartofi şi paprika, de care haleşte ea ca sparta pe peron, în Gara de Nord. Bine că nu i-am zis că mi-am luat suvenir din Vegas nişte puluri de aur, că-mi ieşeau alte vorbe!

–          M-am hotărât: intru în politică! Mai fac vreo două – trei calendare la Sport Illustrated şi apoi mă înscriu într-un partid. Problema e că nu ştiu cu ce costume de plajă o să mă îmbrac când o să fac băi de mulţime. Dacă mă aleg ăştia europarlamentar, o să-mi iau pe mine ceva delicat şi răpitor, un deux piece de la Armani. Dacă mă vor pune doar o pârlită de deputată la Bucale, canci băi de mulţime, să se spele pe cap cu votul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *