Ce a făcut criminalul din Parcul Copou înainte să îşi stranguleze iubita cu un colier! Mărturia incredibilă a unui prieten: „Am fost cu el la…”

A şocat o ţară întreagă după ce şi-a strangulat propria iubită, din gelozie. Fără remuşcări, a privit-o cum îşi dă ultima suflare. Reporterii au aflat ce a făcut ieşeanul înainte de crima odioasă.

images

Contactat de către reporterii, un prieten apropiat al lui Eduard Perju, criminalul din Parcul Copou, a rupt tăcerea. La câteva zile de la crima care a îngrozit o ţară întreagă, acesta a vorbit despre relaţia celor doi adolescenţi, dar şi despre ceea ce a făcut Eduard înainte să pună la cale cel mai diabolic plan. „Eduard şi Diana au avut o relaţie destul de serioasă, însă nimeni nu a crezut că el va fi în stare să facă aşa ceva. Înainte de întâlnirea cu Diana, am mers împreună cu el la Mitropolie. Nu mi-a zis de ce a insistat să meargă acolo, ştiu că se certase cu ea. Apoi am aflat de ceea ce a făcut”, a mărturisit un prieten apropiat al lui Eduard Perju.

Tatăl criminalului, îngenuncheat de durere

Ion Perju a vorbit pentru prima oară după tragedia din Parcul Copou. Vizibil afectat de evenimentul care i-a schimbat definitiv viaţa, tatăl lui Eduard Perju a declarat în exclusivitate că nu îşi poate reveni din şoc. „Este foarte greu, nu doresc nimănui să fie în pielea mea. Nu plâng doar pentru copilul meu, ci şi pentru pierderea suferită de cealaltă familie. Nu cred că voi avea puterea să îi privesc vreodată în ochi pe părinţii fetei”, a mărturisit bărbatul.

s560x316_Elena-Diana-Gugulica---Eduard-Perju

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *