Declaratie de ultima ora! Tatal fetei ucise in Copou vorbeste despre ultimul proces: „O sa mai fie inca doua-trei termene…”

Eduard Perju, tanarul de 17 ani din Iasi, care si-a ucis la inceputul lunii martie iubita, ramane dupa gratii. Magistratii au decis la ultimul termen de judecata, pe 3 septembrie, sa nu fie lasat in libertate.

Gelozia unui adolescent a fost dusa la extrem atunci cand a vazut ca iubita lui nu isi mai doreste o relatie cu el. Diana Gugulica, tanara eleva ieseanca s-a intalnit cu Eduard Perju in parcul Copou, insa totul a luat o alta intorsatura. Pentru a nu fi cu altcineva criminalul a decis sa o ucida pentru a fi sigur ca nu o sa mai fie cu alt barbat. Criminalistii au stabilit ca tanara a fost strangulata, iar principalul suspect a devenit chiar iubitul tinerei, prins la scurt timp.

Tanara, ucisa de Eduard Perju in parcul Copou

Tanara, ucisa de Eduard Perju in parcul Copou

Eduard Perju si-a recunoscut fapta in fata politistilor si le-a povestit toata detaliile, absolut halucinante ale crimei, recunoscand faptul ca a premeditat totul.

Tatal Dianei Gugulica

Tatal Dianei Gugulica

Pe data de 3 septembrie a fost un alt termen al procesului, Astfel, Vlad Gugulica face declaratii in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre proces: „Procesul merge inainte. O sa mai fie inca doua-trei termene. Eduard tace, efectiv tace. Acum se audiaza martorii in continuare. Mai este colega Dianei de banca si fosta diriginta a clasei. Eduard nu mai are martori. Sunt doar parintii care ii iau apararea si atat. Probabil ca nici ei nu isi justifica fapta baiatului”.

Tanarul ce si-a ucis iubita cu un lant de plastic

Tanarul ce si-a ucis iubita cu un lant de plastic
Diana Gugulica si Eduard Perju s-au cunoscut intr-o vacanta de vara. Cei doi au bunici in comuna Horpaz din judetul Iasi.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *